Cabanele Romsilva, liniștea din mijlocul pădurii

După o zi petrecută în trafic și în haosul urban, parcă ți-ai dori un moment de liniște în mijlocul naturii, acolo unde doar foșnetul frunzelor și ciripitul păsărilor îți țin companie. Cabanele Romsilva reprezintă locul perfect în care poți evada din tumultul vieții cotidiene și te poți reconecta cu natura. Indiferent dacă mergi cu prietenii sau cu familia, câteva zile petrecute la una dintre cabanele Romsilva, răspândite pe teritoriul întregii țări, te vor umple cu energie pozitivă. Uiți de toate problemele, inspiri aer curat și te bucuri de minunile pe care natura le-a lăsat pentru noi.

Cabana-Buhui---Caras-Severin

Picture 1 of 3

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva îți oferă posibilitatea de a încerca silvoturismul și de a descoperi habitatele nealterate și biodiversitatea din pădurile noastre!

Poți străbate potecile din pădure, poți vizita ariile protejate sau poți încerca turismul cinegetic în locuri cu o mare diversitate a speciilor sălbatice.

De asemenea, îți poți petrece timpul pe un cal mândru, în galop printre brazii seculari sau pur și simplu te poți relaxa alături de oamenii dragi din viața ta, ascultând muzica naturii.

Acceptă provocarea Romsilva: intră pe site-ul www.rosilva.ro la secţiunea Turism/Cabane și alege un altfel de turism!

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*