Un sejur relaxant în Otopeni

Atunci când spunem Otopeni, imediat îl și asociem cu Aeroportul Henri Coandă. Cei mai mulți călători care ajung în Otopeni se bucură de distanța scurtă față de aeroport și față de principalele puncte de interes ale capitalei. Numeroasele forme de cazare care s-au construit și care încă se construiesc în Otopeni sporesc și mai mult turismul tranzitiv. Sigur, și prețurile practicate de hotelurile din Otopeni sunt mult mai prietenoase decât cele practicate în București.

Un sejur relaxant în Otopeni (1)

Picture 1 of 5

Fie că vă aflați în Otopeni tocmai pentru că vă avantajează apropierea față de aeroport, fie că preferați o cazare într-o zonă mai liniștită față de agitația capitalei, vă propunem ca de dată această să îmbinați utilul cu plăcutul. Altfel spus, pe lângă toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a vă rezolva treburile care vă aduc în apropiere de București, împachetați-vă și câteva haine lejere, pentru că în Otopeni și foarte aproape de Otopeni sunt câteva locuri grozave, unde cu siguranță v-ar plăcea să petreceți câteva ceasuri.

Întâi de toate, foarte aproape de Otopeni se află Therme, Centru SPA pentru sănătate. Vă puteți relaxa aici în trei zone distincte, și anume Galaxy, The Palm și Elysium. Zona Galaxy este potrivită pentru familii, întrucât sunt puse la dispoziție tobogane acvatice pentru copii, piscină interioară cu valuri artificiale, plajă cu nisip și palmieri, precum și o piscină exterioară cu bar. The Palm este o zonă care garantează relaxare deplină. Este prevăzută cu piscine interioare și exterioare, piscine cu minerale, cu plaje cu nisip, cu terase și baruri, precum și cu paturi cu hidromasaj, hamace și șezlonguri. Tot în zona The Palm puteți lua masa la restaurantele care propun meniuri sănătoase și pline de savoare. Elysium este zona de wellness. Ai aveți saune tematice, spații exterioare de relaxare, terasă, piscină interioară panoramică cu bar și, desigur, restaurant a la carte. Therme este destinație de relaxare și bună dispoziție pentru toți cei care doresc să se desprindă puțin de grijile, stresul și agitația cotidianului. Situat în Otopeni-Balotești, nu aveți nicio scuză să nu ajungeți aici.

Dacă sunteți iubitor de plimbări în natură, să știți că la câțiva kilometri de Otopeni vă așteaptă pădurea Băneasa, un loc liniștit, plăcut, potrivit pentru plimbări la pas sau, de ce nu, cu bicicleta. Sunt aici câteva locuri unde veți dori să ajungeți, și anume Parcul Casa Alba unde sunt alei, bănci, un restaurant și, nu foarte departe, un teren de baschet și mese de ping-pong. Tot de aici, se pot lua și biciclete. Aleea Privighetorilor și Grădina Zoologică sunt alte locuri minunate din pădurea Băneasa, dar ceva mai aglomerate. 

La aproximativ 6-7 kilometri de București se află un alt loc superb, și anume Parcul Mogoșoaia, care se întinde între șoseaua principală și Lacul Mogoșoaia. Desigur, foarte aproape se află Palatul Mogoșoaia, pe care vă și invităm să îl vizitați. Sunt multe lucruri pe care le puteți face în Parcul Mogoșoaia. Plimbările la pas sau cu bicicleta, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta sunt activitățile preferate de toți cei care ajung aici. Găsiți aici și restaurante și pizzerii, dacă nu v-ați pregătit un mic pachet pentru picnic. Se desfășoară și o serie de evenimente în Parcul Mogoșoaia, precum piese de teatru pentru copii, comedii sau jazz. Un alt punct forte al Parcului Mogoșoaia este baza nautică Acvamania. Este vorba despre un parc de distracții care a fost transformat într-o veritabilă bază nautică, prevăzută cu un circuit format din tobogane, piste de alergare pe apă și trambuline. De aici, puteți închiria caiace, canoe, catamarane, hidrobiciclete, stand-up paddle și scutere submersibile. Odată întors în Otopeni, dacă timpul vă permite, poate vă veți bucura să aflați că aici se află unul dintre cele 70 de centre Natur House România, unde se desfășoară programe de reeducare alimentară și consiliere nutrițională.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*