Castelul de Lut din Valea Zânelor

Dacă ai visat vreodată la un loc desprins din basme, atunci cu siguranță ți-ai imaginat Castelul de Lut din Valea Zânelor.

Castelul_de_Lut_-_Valea_Zanelor_4

Picture 1 of 10


Acesta se află la doar 40 de kilometri de Sibiu, acest castel cu formă neobișnuită, ce pare să fi fost construit de hobiți, este realizat doar din materiale naturale.
Deși Castelul de Lut nu este încă gata să primească oaspeți, frumusețea sa unică a făcut din acest loc unul dintre cele mai populare atracții turistice din acest an.
Pentru a ajunge la Castelul de Lut din Valea Zânelor, plecând din Sibiu, trebuie să te îndrepți spre Făgăraș, pe drumul european E68. În dreptul localității Porumbacu de Jos faci dreapta și mai mergi încă 9 km până ajungi la castel, admirând în tot acest timp uriașii Munți Făgăraș ce se vor înălța sub privirile tale.
Construcţia nu este încă gata, dar frumuseţea ei atrage deja turiştii care merg pană acolo doar ca să facă fotografii. Proprietarul speră să-i poată caza peste cateva luni.
În final construcţia va dispune de un restaurant, în faţa castelului, precum cel din Hobbit şi camere de cazare pentru turiştii care-şi doresc să rămână mai mult timp în această locaţie de vis.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

2 Responses to “Castelul de Lut din Valea Zânelor”

Read below or add a comment...

  1. DANCA GEORGE DANIEL says:

    Este frumos, dar încă nu e terminat pe interior. În interior este amenajat un mic magazin mixt de la care te poți aproviziona, astfel că nu poți aduce produse din afară. În rest, peisajul este superb. Așteptăm finalizarea construcției ca sa mai mergem o dată

  2. eugen pavlovici says:

    Daca vrei sa-ti rupi masina si sa ajungi la un mare FAS atunci nu rata.

Lasă un comentariu...

*