De ce să alegi Hotel Palace Băile Govora: facilități

Hotel Palace Băile Govora: loc de poveste

Hotel Palace Baile Govora se află într-un cadru de vis, ce inspiră la relaxare. Construcția este una de basm, fiind o clădire cu arhitectură veche, de peste 100 de ani.

Numele hotelului se află în concordanță cu peisajul pe care îl oferă, asemănându-se perfect cu aspectul unui palat din munți. Clădirea unește mai multe stiluri arhitecturale de excepție (rococo, renascentist, clasic, baroc – mai ales la interior) și, situat la o înălțime destul de mare, fiind înconjurat de copaci, reușește să lase impresia unui castel.

Clădirea are o formă aparte, în formă de V, ce permite luminii să pătrundă zilnic în fiecare cameră a hotelului. Din acest motiv, Hotel Palace Băile Govora se află în permanentă armonie cu natura.

Persoane foarte importante au trecut pragurile acestui hotel, printre care personalități precum Maria Ciobanu, Tudor Gheorghe, Radu Voina sau Ion Dacian. Acest lucru nu poate decât să confirme frumusețea de care dă dovadă întregul edificiu.

Hotelul are, deci, o însemnătate istorică, dar se bucură și de recondiționări recente. Lucrările au ajutat la refacerea arhitecturii interioare și exterioare. Consolidarea clădirii  oferă o rezistență și mai mare în timp. În acest fel, foarte mulți oameni se vor bucura în continuare de peisajul de poveste pe care îl oferă unitatea noastră de cazare.

 

Facilitățile pe care le oferă Hotelul Palace Băile Govora

  1. Servicii de relaxare

Facilitățile pe care le are la dispoziție hotelul nostru sunt complete, nefiind necesar să părăsiți unitatea de cazare pentru servicii suplimentare. Relaxarea este asigurată de activități spa, welness și balneoterapii, lucruri ce te vor elibera și te vor ajuta să uiți de stresul de acasă.

Pentru balneoterapii se folosesc ape minerale cu efecte curative în proceduri precum inhaloterapie, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, termoterapie și hidromasaj. Pe toată perioada sejurului, vă stă la dispoziție personal calificat în aplicarea procedurilor de recuperare medicală. Ei vă pot sfătui și în alegerea procedurilor potrivite durerilor sau disconforturilor pe care le ei. (la nivel musculator, respirator șamd)

Serviciile nu sunt potrivite numai celor care au probleme de sănătate. La terapii pot apela și persoane care vor un repaus pentru minte și corp sau au nevoie de un moment de răsfăț.

Zona de masaj reprezintă o evadare pentru orice persoană, fiind folosite de la terapii cu roci vulcanice și până la terapii cu lumânări, nămol sapropelic sau uleiuri.

Sunt disponibile și tratamente de revitalizare precum duș shock (găleți cu apă rece), saune și fântâni cu gheață.

Circuitul din terapiile cu apă reprezintă cea mai simplă, dar și cea mai dorită atracție pentru turiști. Variantele sunt foarte diverse, putând opta pentru o relaxare în jacuzzi, într-un duș subacval, cascade de apă și chiar terapia kneipp. (în care contrastul termic reușește să reducă durerile articulare și să simuleze forța de apărare a organismului)

 

  1. Camere disponibile

Hotelul Palace Băile Govora are o capacitate mare, deci vei găsi mereu un loc alături de noi. Sunt 132 de camere care pot fi rezervate, cu un design simplu, rafinat, ce amintește de nobilimea de altădată. Paleta cromatică folosită în design este una liniștită, care transformă mediul în unul potrivit pentru odihnă.

Camerele sunt spațioase și cochete, perfecte pentru călătorii de business, călătorii în familie și cu prietenii. Sunt la dispoziție garsoniere, camere single și camere duble (matrimoniale și twin), potrivite unor dimensiuni mari mari sau mai mici de grup.

Toate camerele au incluse servicii de internet gratuit, televizor, mini-bar, telefon, seif și sistem de climatizare.

Accesul la restaurant și bar vă stă la dispoziție pentru a avea parte de o experiență completă, cu delicatese culinare de excepție și băuturi desăvârșite.

 

Sperăm că hotelul nostru v-a atras atenția și ne dorim ca următoarea voastră călătorie să v-o petreceți alături de noi.

 

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*