Otopeni – 5 motive pentru care merită să te muți aici

Nu puține sunt persoanele care se gândesc din ce în ce mai serios să lase în urmă viața agitată pe care o propun orașele zi de zi și să opteze pentru un trai măcar un pic mai liniștit. Dar știm cum toții că o astfel de mișcare trebuie calculată foarte bine, și în ceea ce privește ce anume presupune o viață mai liniștită, de ce anume vom fi privați, care sunt eventualele compromisuri și, cel mai important, care este prețul unei vieți mai liniștite.

Otopeni (1)

Picture 1 of 5

Se pare că în ultimii ani, familiile tinere și-au făcut curaj și s-au îndepărtat de forfota capitalei, găsind mai multă tihnă în zonele învecinate, precum Bragadiru, Popești-Leordeni, Berceni sau Jilava. La rândul său, Otopeni nu este deloc mai prejos, doar este un oraș-satelit al Bucureștiului.

Sunt nenumărate motive pentru care merită să te muți în Otopeni și, am putea începe chiar cu avantajele pe care le oferă apropierea sa față de capitală și de centura acesteia. Cum Otopeni se află în vecinătatea nordică a capitalei, la ieșirea către Ploiești, înseamnă că accesul din și către oraș nu pune probleme. Asfaltul și drumurile multiple contribuie la condițiile civilizate. Din Otopeni se ajunge rapid în multe zone importante din București atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu mașina personală. Acest aspect are mai multă importanță pentru familiile cu copii, care se gândesc cum să își ducă cât mai rapid copii la școală sau la grădiniță, dar și cum vor ajunge copiii pe cont propriu la școală, în situația în care aceștia urmează cursuri educaționale în capitală.

Pe de altă parte, Otopeni este o zonă excelentă pentru cei care au nevoie de acces rapid la DN1, dar și pentru cei care sunt interesați de proximitatea față de Aeroportul Henry Coandă. Otopeni beneficiază, așadar, de o amplasare strategică, potrivită și pentru familiile tinere cu copii, și pentru oamenii de afaceri.

Un alt motiv pentru care merită să te muți în Otopeni este dat de condițiile foarte civilizate. Din ce în ce mai mulți dezvoltatori de imobiliare investesc în această zonă tocmai pentru că oferă utilități orășenești, precum servicii de internet și telefonie, rețea de energie electrică și rețea de cablu TV, apă curentă, gaze naturale și rețea de canalizare.

Apoi, multe dintre sarcinile de zi cu zi pot fi rezolvate fără să ajungi în capitală. Sunt aici magazine, supermarketuri, farmacii, policlinică, cabinet stomatologic, piață, bănci, dar și instituții de educație, precum școală, liceu, grădinițe, școală privată și after school. Cei care nu au un loc de muncă în București și nu sunt nevoiți să facă naveta, vor afla că în Otopeni sunt toate condițiile moderne de trai. În plus, de la an la an se observă că are loc aici o dezvoltare destul de uniformă. Și în Otopeni, precum și în Odăile, se construiesc complexe rezidențiale deosebit de moderne, atractive, cu spații verzi extinse, cu locuri de joacă, dar și cu o arhitectură elegantă și frumoasă.

Inevitabil, trebuie să ne gândim și la prețuri și, din nou, acestea sunt deosebit de accesibile, atât pentru terenuri, cât și pentru apartamente, vile individuale sau case înșiruite. Mai ales cei care doresc o casă pe pământ își vor da seama că o casă în Otopeni poate avea același preț ca un apartament mult mai înghesuit în capitală.

Dezvoltatorii de imobiliare cumpără tot mai multe loturi de pământ cu utilități excelente tocmai pentru că oamenii manifestă un interes sporit față de Otopeni și de la o zi la alta zona capătă și mai mult potențial. Sintetizând, merită să te muți în Otopeni întrucât sunt respectate numeroase criterii esențiale, precum accesul la instituții educaționale și la cele de sănătate publică, situația foarte bună a transportului public, curățenia și calitatea mediului înconjurător, dar și spațiile verzi extinse. În cele din urmă, Otopeni este un cartier foarte sigur, care promite o calitate a vieții excelentă la un cost general destul de moderat.

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*