MUZEE DIN ROMÂNIA

Păstrătoare de tradiții, de amintiri, documente și cu expoziții felurite, muzeele oferă vizitatorilor parte din istorie, o lume pierdută ori progresul civilizațiilor prezente.

Muzee din Romania

În Castelul Peleș, putem astfel admira o lume de poveste, fiind considerat și muzeu, acest loc este desprins parcă din filmele cu prinți și prințese. Fascinanta lume a celor necuvântătoare, vă așteaptă la Muzeul Grigore Antipa, având și detalii despre fiecare exponat.

Iubitorii de natură și obiceiuri autohtone, pot admira bucăți ale tradiției românești la Muzeul Satului, în aer liber.

Mergând la mare, nu uitați să treceți pe la Muzeul Marinei unde puteți admira machete de corăbii, hărți utilizate în trecut, chiar și părți din nave, timone sau ancore.

O operă de artă în stil baroc, cu numeroase mărturii ale unor vremuri de mult apuse, muzeul Brukenthal merită vizitat măcar o dată în viață. Complexul Muzeal Științele Naturii din Galați este o atracție turistică pentru pasionații de astronomie, dar și de botanică ori iubitorii de animale.

Casa memoriala Lucian Blaga

Invităm toţi iubitorii de literatură şi cultură românească în Lancrăm. Lancrăm este o localitate componentă a municipiului Sebeș, din județul Alba, Transilvania, România. Pe uliţa Veche […]