LOCURI DE AGREMENT DIN ROMÂNIA

Cu siguranță cei care locuiesc într-un oraș, ori vizitează ceva nou, doresc să aibă parte și de distracție.

locuri de agrement

În Arad, găsiți un ștrand, cu locuri de joacă, spații verzi, cu căsuțe de camping pentru cazare și evident cu bazine pentru înot.

Pasionații de călărie ori cei care sunt începători pot vizita, ori călări la Herghelia din Mangalia, renumită pentru caii săi din rasa ,,pur sânge arab,,.

Iubitorii de fotbal, pot urmării meciurile live, într-o locație la standarde europene, pe Stadionul Cluj Arena.

Pentru cei care doresc unicitate, pot face o plimbare cu Mocănița, din Maramureș, ultimul tren de acest fel, admirând totodată împrejurimile naturii.

Tot pentru o promedană, dar de data asta per pedes, puteți alege Parcul Cișmigiu din centrul vechi al capitalei, și admira ruinele unei mănăstiri, monumente închinate scriitorilor și soldaților români.

Dacă poposiți în Caraș-Severin puteți admira singurul parc cu mori de apă de pe continent, în satul preistoric, Eftimie Murgu.

Satul Gurasada din județul Hunedoara

Gurasada este satul-reședință al comunei cu același nume din județul Hunedoara. Acesta are o populaţie de 395 de locuitori şi a fost atestat documentar în anul […]

Satul Ieud din județul Maramureș

Satul-Ieud-din-judetul-Maramures

Ieud este un sat din comuna cu același nume, aflată în județul Maramureş. Acesta este așezat pe Valea Izei, între Sighet, Vișeu și Borșa. Satul […]

Parcul Herăstrău din București

Parcul-Herastrau-din-Bucuresti

Parcul Herăstrău este situat în partea de nord a Bucureștiului, delimitat de Bulevardul Prezan Constantin, Bulevardul Aviatorilor, Șoseaua Nordului, Strada Elena Văcărescu, Șoseaua București-Ploiești, Șoseaua […]