GRĂDINI ZOOLOGICE DIN ROMÂNIA

Apreciate atât de adulți cât mai ales de copii, grădinile zoologice sunt o alegere inspirată pentru a petrece o zi relaxantă.

gradini zoologice

Una dintre cele mai apreciate și vizitate grădini zoo, este cea de la Târgu Mureș, cu peste cinci sute de animale, având o rezervație de urși și lupi, și chiar un pavilion cu animale africane.

Grădina Zoologică din Sibiu, o altă oază de liniște, unde copii pot vedea numeroși tigri, cămile, lame sau maimuțe, este de asemenea vizitată, având și un spațiu de agrement.

După ani de renovări, grădina zoologică din Brașov și-a redeschis porțile, iubitorilor de animale, fiind considerată cea mai modernă din țară, adăpostind specii minunate de necuvântătoare.

Tot renovată proaspăt, cu animale exotice, șerpi și reptile, tigri și chiar și animale autohtone, grădina zoo din Oradea, este o alegere perfectă de petrecere a timpului liber.

Chiar și la București găsiți o astfel de atracție turistică, la ieșirea din oraș, cu jaguari, canguri și chiar șerpi Anaconda.

Grădina Zoologică din județul Galați

gradina-zoologica-din-orasul-galati-panabogdan

Grădina Zoologică din Galați reprezintă un veritabil punct de interes atât pentru turiști, cât mai ales pentru copiii localității. Grădină Zoologică din Galați  are o […]