ATRACȚII ȘI OBIECTIVE TURISTICE SUCEAVA

ATRACȚII SI OBIECTIVE TURISTICE DIN JUDEȚUL SUCEAVA. Descoperă România și vezi aici lista cu locuri, atracții și obiective turistice din județul Suceava.

judetul Suceva

Cine nu a vizitat județul Suceava, este lesne de înțeles că trebuie să o facă. Cu peisaje pitorești, monumente istorice pline de farmecul epocilor de mult apuse, județul Suceava, uimește prin simplitate și originalitate românească.

La fel ca și întreg județul, reședința, Suceava, este un oraș plin de obiective turistice, majoritatea istorice. Aici găsim urme ale civilizației din Evul Mediu, ruine ale palatelor domnești, Muzeul Satului Bucovinean și cel Etnografic. Cetatea de Scaun a Sucevei, ridicată în vremea domnitorului român Petru Mușat, este dovada vie că românii au avut nevoie de ziduri înalte înaintea cotropitorilor.

Cu priveliști de vis ce te îndeamnă la alpinism, stațiunea Vatra Dornei, este foarte cunoscută pentru apele minerale și termale, deosebit de benefice pentru sănătate.

Gura Humorului este o altă destinație recomandată pentru frumusețile naturale, mănăstirea Voroneț și o zonă de agrement pe placul tuturor.Impresionante vi se vor părea și Muzeul Oului, mănăstirile bucovinene, chilia lui Daniil Sihastru la fel ca și Munții Rarău și Obcinele Bucovinei.

Munții Rarău din județul Suceava

Muntii Rarau din judetul Suceava - flickr

Fiind situati in centrul Crapatilor Orientali, Muntii Rarau ofera o priveliste de vis turistilor sau celor aflati in explorarea regiunilor abrupte ale tarii. Forme de […]