Salon nuntă – 5 criterii de care să ții cont atunci când alegi locația

 

 

 

Casa Românească Hațeg oferă 3 saloane de nuntă, special create pentru tine, care îți vor oferi o atmosferă 100% specială. Salonul „Regia”, cu o capacitate de 550 persoane, este amenajat modern, dispune de mobilier de cea mai bună calitate, iar zona ringului de dans este încăpătoare, fiind special creată pentru cei care doresc să petreacă până dimineața.

De asemenea, această locație de poveste vă pune la dispoziție încă două saloane: Salon „Imperium” și Salon „Atrium”. Acestea sunt de dimensiuni mai mici, de 220, respectiv 330 locuri, însă odată ajuns în interior nu ai cum să nu simți cu adevărat atmosfera nunților de altădată, cu petreceri terminate dimineața, și, mai ales, plăcerea de a fi alături de invitați și de a te bucura împreună cu ei de cele mai frumoase momente din viața ta.

Mai jos ți-am pregătit câteva informații utile despre criteriile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un salon de nuntă. Iată 5 dintre cele mai importante:

  1. Locație și accesibilitate

Alege un salon care este bine amplasat pentru tine și pentru invitații tăi. Asigură-te că este ușor accesibil și că oferă suficiente locuri de parcare sau alternative pentru transport. Pensiunea Casa Românească Hațeg oferă  o vedere frumoasă într-un ambient natural ce va adăuga farmec evenimentului. Totodată, pune la dispoziție servicii complete pentru organizare de nunți și botezuri cu toate facilitățile de care aveți nevoie.

  1. Tip salon nuntă – capacitate și personal

Acesta este un prim aspect de care să ții cont, poate cel mai important, și asta pentru că în salonul de nuntă vei petrece până dimineață, alături de invitații tăi.

Așadar, află ce capacitate are salonul și dacă poate găzdui confortabil numărul estimat de invitați. Acest lucru va depinde de mărimea nunții tale. Nu vrei ca sala să fie prea mică – și să se simtă aglomerație, sau prea mare, ceea ce ar putea crea o atmosferă rece și impersonală.

În același timp, toți cei prezenți trebuie să se simtă bine și să fie pe deplin mulțumiți de toate serviciile oferite, începând cu preparatele culinare și terminând cu sistemul de sonorizare sau cel de climatizare. Pensiunea Casa Românescă Hațeg acordă o atenție deosebită  acestor aspecte, astfel că toți cei care îi trec pragul sunt pe deplin satisfăcuți.

  1. Amenajare salon nuntă

Un alt criteriu important îl reprezintă amenajarea unui astfel de salon nuntă. Aceasta este foarte importantă, mai ales că în ultima perioadă nunțile sunt tematice și trebuie să corespundă din toate punctele de vedere cu tot ceea ce dorești la cel mai important eveniment din viața ta. De aceea este bine să te asiguri că spațiul se poate adapta la tema aleasă.

Analizează interiorul salonului și imaginează-ți cum ar putea fi decorat pentru nuntă. Culoarea pereților, stilul mobilierului și accesoriile pot influența în mod semnificativ aspectul și atmosfera evenimentului tău. 

Saloanele de nuntă ce aparțin pensiunii Casa Românească Hațeg sunt amenajate modern, cu mobilier de cea mai bună calitate, creând astfel un spațiu perfect pentru orice tip de eveniment, nuntă, botez, onomastică etc.

  1. Meniu nuntă

Alegerea meniului de nuntă este un alt criteriu la fel de important. Acesta trebuie să fie diversificat și de ceamai bună calitate. Cu cât restaurantul oferă un meniu diversificat, cu atât fiecare invitat va fi mulțumit de ceea ce îi oferi. Un prim pas important este să testezi dinainte preparatele alese pentru eveniment. 

  1. Sisteme de sunet, lumini și climatizare

Acest aspect este foarte important deoarece influențează în mod pozitiv sau negativ întregul eveniment. Verifică dacă totul funcționează corespunzător.

Așadar, pentru a fi pe deplin mulțumit, consultă lista de facilități și servicii pe care le oferă salonul pe care l-ai ales pentru eveniment. Acestea includ meniurile disponibile, băuturile, sistemele de sunet, aer condiționat și lumini, spațiile pentru ceremonii și dans, precum și serviciile de organizare a evenimentului. Dacă vei ține cont de toate aceste criterii, vei avea parte de un eveniment memorabil.

Pensiunea Casa Românească Hațeg te așteaptă cu brațele deschise și cu toate facilitățile necesare unui astfel de eveniment special! 

 

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*