Stațiunea Borsec din orașul Borsec, județul Harghita

Statiunea Borsec se numara printre cele mai cunoscute statiuni montane din tara noastra. Situata in mijlocul Carpatilor Orientali, statiunea se agla la o distanta de aproape 100 de kilometri de Bicaz.

Statiunea Borsec din orasul Borsec judetul Harghita - flickr

Privelistea de vis, splendoarea care intregeste intregul peisaj al statiunii Borsec determina tot mai multi turisti sa revina an de an in aceste locuri pline de farmec si destul de pure.

Padurile inalte de brazi , atmosfera racoroasa, aerul pur si usor respirabil sunt principalele beneficii ale celor care doresc sa se insanatoseasca folosind serviciile statiunii.

Cu toate acestea, medicii din sanatoriul statiunii Borsec ii indruma pe turisti sa efectueze zilnic cate un traseu montan cu care ii va surprinde cu siguranta statiunea.

Sapte Izvoare este situat la 1550 metri de centrul statiunii si face parte din cele mai cunoscute trasee turistice din Borsec, stiut datorita numarului mare de izvoare de apa potabila care alimenteaza intreaga statiune.

Poiana Zanelor, Grota Ursilor, Pestera de Gheata, Izvorul Stravechi, Izvorul Pierre Curie sau Cetatra Bufnitelor sunt alte cateva trasee la fel de interesante si de fascinante.

Bine de stiut:

Cei ce ajung aici pot urma si alte trasee la fel de cunoscute:

  • Statiunea Borsec – Muntele Faget;

  • Statiunea Borsec – Piciorul Fagetului;

  • Statiunea Borsec – Muntele Arcoza.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*