Locuri turistice din România care merită vizitate:

Apa Aur’a – apă alcalină pură cu gust rafinat

AUR’A este apa cu alcalinitate naturală care este captată din Izvorul Ursoanea, în Munţii Banatului, și îmbuteliată la poalele masivului Cracul de Aur, în localitatea Ocna de Fier. Procesul de îmbuteliere este unul atent realizat și în conformitate cu standardele de calitate și siguranță internaționale. Întregul proces are loc într-o fabrică modernă, pe o linie complet automatizată, care este situată foarte aproape de izvor, astfel încât apa să nu piardă din calitățile sale, atât de apreciate în întreaga lume.

De asemenea, având în vedere orientarea orizontală a șisturilor, apa curge lin și se îmbogățește natural cu elemente de aur și argint, dar și minerale. Din locul în care izvorăşte este captată şi transportată doar 47 de metri prin conductă până la locul în care este îmbuteliată în sticlă.

Cu un pH de doar 8,25 %, apa Aur’a a primit distincţia Superior Taste Award, cu trei stele ( maxim cât de putea obține), la Bruxelles, în 2016, în cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate. AUR’A este singura apă din România premiată cu trei stele, distincție îi certifică calitatea superioară și o plasează în rândul celor mai pure ape premium din lume.

În ceea ce privește istoria apei Aur’a, în 2016, doi oameni de afaceri din Timișoara, Horațiu Rada și Eleodor Coptil, au pornit acest business mânați de dorința de a veni pe piața românească de apă dar și pe cea din străinătate cu o apă deosebită a cărei calitate să fie de neegalat și care să ducă brandul românesc în cele mai exclusiviste restaurante din întreaga lume. Drumul a fost unul lung, prin peșteri necartografiate, astfel că găsirea izvorului Ursoanea nu a fost deloc una ușoară.

Horațiu Rada s-a implicat personal în această căutare și a trebuit să-și învingă anumite limite personale, iar munții Banatului l-au răsplătit cu cea mai pură apă de izvor, cu un conținut aparte care are un ph de peste 8.25% și este îmbogățită natural cu coloizi de aur și argint, deoarece în aceste locuri, încă de pe vremea dacilor, existau zăcăminte de aur și argint.

Procesul de exploatare a demarat în 2013, iar construcția fabricii s-a finalizat în mai 2015,  valoarea inițială a investiției fiind de un milion de euro. Această fază a investiţiei s-a încheiat în februarie 2016, când a intrat în producție prima sticlă de apă – ambalajul este sticlă de sticlă deoarece se dorește păstrarea conținutului așa cum este captat din izvor, cu debit constant și la aceeași temperatură cu care apa iese din pământ.

În urma testărilor, s-a constatat că izvorul Ursoanea este situat la o distanță semnificativă de orice sursă de poluare, de aici și  calitatea superioară, cu o cantitate extrem de redusă de sare și având în compoziție coloizi de aur și argint, care se găsesc în mod natural. „Aur’a este o apă unică prin parametri, îmbuteliată la sursă, din izvorul Ursoanea, fără scăzământ sau adaosuri, cu pH ridicat. Spre deosebire de majoritatea producătorilor, „apa Aur’a este apă pură, fiind îmbuteliată exact aşa cum iese din munte, filtrată natural de rocă, bolovănişuri, nisip şi argile”, declară Horațiu Rada, unul din fondatorii Aur’a Mineral Water.

Fiind filtrată prin mai multe etape, apa are cele mai înalte calităţi și poate fi comparată cu orice apă din zona premium şi de lux din lume. Apa Aur’a este un produs românesc care a ajuns în toate colţurile lumii. Aceasta se  comercializează atât în Europa, în ţări precum: Germania, Slovacia, Cehia, dar şi pe alte continente. Asia şi America sunt două dintre principalele continente vizate, unde a ajuns produsul românesc. Apa Aur’a este apă naturală alcalină ce conține în mod natural coloizi de aur, argint și minerale perfect echilibrate. Este îmbuteliată în sticlă de sticlă, pentru a-și păstra conținutul așa cum este în natură, și la cele mai bune standarde în ceea ce privește calitatea și siguranța consumatorilo

0 0 voturi
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vedeti toate comentariile
Distribuie: