Atracții turistice la câțiva pași de Otopeni

Din ce în ce mai mai mulți Bucureșteni se mută în orașele din apropierea capitalei pentru a scăpa de traficul infernal și de atmosfera încărcată de poluare. Aceste orașe, printre care se numără și Otopeni, reprezintă opțiunea perfectă mai ales pentru cei care vor să își întemeieze o familie într-o zonă mai liniștită, departe de aglomerația urbană, dar în același timp, vor să fie aproape de capitală pentru momentele în care vor să iasă în oraș sau la cumpărături. Dacă și tu te-ai mutat recent în Otopeni și încă nu știi ce să faci în acest weekend, avem noi câteva recomandări pentru tine!

Atracții turistice la câțiva pași de Otopeni_1

Picture 1 of 5

  1. Grădina zoologică București

La doar 15 minute de mers cu mașina de Otopeni se află grădina zoologică, locul perfect în care poți evada într-o zi de weekend alături de familie sau de prieteni. O vizită la grădina zoologică este cea mai bună alegere pentru momentele în care vrei să îți petreci timpul liber în mijlocul naturii. Ai ocazia să vezi o mulțime de animale și specii de păsări autohtone și exotice, de la maimuțe și bivoli, până la pume și găinușe de baltă. Cușca leilor este de departe locul preferat al vizitatorilor deoarece îți dă senzația că te afli chiar lângă animalele fioroase.

  1. Waterpark Otopeni

Dacă totuși nu vrei să pleci din Otopeni, dar vrei să te răcorești într-o zi toridă de vară, recomandarea noastră este complexul Water Park, numit de mulți și Orașul distracției fără sfârșit! Water Park-ul se întinde pe o suprafață de 40.000 mp și cuprinde diverse activități distractive atât pentru adulți, cât și pentru copii. Adulții își pot testa limitele în Happy Land, acolo unde îi așteaptă Toboganul Racer, Turbo sau Twister, iar copiii pot porni în aventura vieții lor pe terenul Magic Kids. Dacă vrei o activitate de weekend relaxantă, la doi pași de Otopeni, atunci ar fi bine să alegi Water Park Otopeni!

  1. Domeniul Știrbey de la Buftea

Dacă vrei să te reîncarci de energie, atunci dă o fugă până la Domeniul Știrbey de la Buftea, un loc liniștit, cu o atmosferă plăcută și relaxantă, dar în același timp plin de rafinament și eleganță. Te poți plimba în voie în timp ce admiri natura sau afli istoria locului. Poți vizita Palatul Știrbey, Capela Sfânta Treime, Lacul sau Turnul de apă.  Cu toate acestea, înainte de a merge, ar fi bine să dai un telefon pentru a te asigura dacă poți vizita domeniul, accesul fiind limitat în anumite situații din cauza evenimentelor organizate.

  1. Edenland Park

Dacă ești genul de persoană care iubește adrenalina și sporturile extreme, atunci cu siguranță te vei bucura când vei afla că la câțiva pași de Otopeni se află Edenland Park, destinația ideală pentru aventură în aer liber, dar și relaxare și distracție alături de familie sau prieteni. Edenland Park este cel mai mare și mai sigur parc de aventură din România și oferă o varietate largă de activități, atât pentru adulți, cât și pentru copii! Plimbări cu bicicleta, echitație, trasee în copacii sau paintball, poți face orice în acest parc de aventură!

După cum poți observa, orașul Otopeni îți oferă câteva posibilități de distracție în împrejurimi, fără să fie nevoie să mergi până în centrul capitalei, să te lovești iar de traficul infernal și de aglomerația specifică. Indiferent dacă alegi să mergi la un parc de distracții, la un aquapark sau pur și simplu să admiri natura în împrejurimile Otopeniului, cu siguranță îți vei petrece timpul într-un mod cât mai plăcut și nu vei regreta alegerea făcută!

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*