Ce poți face în Otopeni? 2 idei de distracție și de petrecere a timpului

În weekend-urile cu soare și căldură, atunci când n-ați mai sta nici un minut în casă și vreți să evadați într-un loc plăcut, relaxant și răcoros, atunci aveți de ales. Nici nu trebuie neapărat să locuiți în Otopeni pentru a vă bucura de dotările și frumusețile sale. Sunt multe locuri în Otopeni și foarte aproape de Otopeni unde v-ați putea relaxa și distra o zi întreagă de vară. Ba chiar le puteți face și copiilor o bucurie imensă. Dacă cei mici se vor distra de minune în Water Park Otopeni, cei mari vor mai trebui să parcurgă câțiva kilometri în plus pentru a ajunge în Parcul Mogoșoaia. Dar haideți să vedem pe rând cum vă puteți petrece un weekend complet departe de agitația și praful capitalei.

Water Park nu este doar un parc acvatic, ci este un complex de distracție fantastic pentru petrecerea a cât mai multe zile de vară. Este un orășel al distracției care se întinde pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați și are capacitatea de 5000 de persoane. Cum îi așteaptă Water Park Otopeni pe cei mici și pe cei mari? Poate că veți fi ușor surprinși, dar sunt aici nici mai mult nici mai puțin de 10 psicine, un „Munte al distracției”, un râu care înconjoară acest munte al distracției, 30 de tobogane cu apă, un teren de volei și un teren de fotbal pe nisip. Probabil știți cum sunt cele mai multe ștranduri sau pisicine unde există o taxă pentru orice. Aflați că Water Park Otopeni pune la dispoziție în mod gratuit șezlonguri, umbrele și colaci.

Fiecare zonă din parc are o tematică deosebită, așa că puteți opta pentru petrecerea timpului în zona copiilor, în zona adulților, zona VIP, în zonele sportive sau în zona food & beverage. Dacă cei mici se vor distra de minune în Happy Land sau Kids Land, adulții au posibilitatea de a practica sportul lor preferat alături de prieteni. Sunt amenajate aici un teren de tenis de câmp, un teren de fotbal pe nisip, un teren de volei pe nisip și un teren de fotbal pe gazon sintetic.

Când vreți să vă răcoriți, aveți la dispoziție Splash Pool, unde puteți beneficia de un masaj revigorant, apoi Fun Pool, piscina cea mai mare din complex, cu o suprafață de 390 de metri pătrați, urmată de Rino Pool, o piscină cu apă în scădere. Dacă doriți un moment de liniște și de relaxare profundă, Quiet Pool este alegerea cea mai potrivită, fiind amplasată într-o zonă mai liniștită a parcului.

Cu așa multe opțiuni de distracție, cu siguranță vă veți dori să reveniți în Water Park, așa că aveți posibilitatea de a opta pentru abonamente cu intrări limitate. Adulții pot opta pentru abonament premium de luni până duminică cu 8 intrări în 8 zile diferite sau pentru abonament de vacanță de luni până vineri cu 8 intrări în 8 zile diferite. La rândul lor, copiii pot beneficia de prețuri reduse cu abonamentul junior premium sau junior vacanță, iar elevii și studenții au la dispoziție abononamentul premium și abonamentul vacanță.

În zilele în care doriți o plimbare relaxantă și poate și puțină istorie, atunci îndreptați-vă pașii puțin mai departe de Otopeni spre Parcul Mogoșoaia. Mai precis, ar trebui să vă invităm în complexul Mogoșoaia, acolo unde vă veți putea plimba în Palatul Mogoșoaia, care poartă numele soției boierului Mogoș, apoi în casa de oaspeți construită de către Nicolae Bibescu, în bucătăria brâncovenească ridicată între anii 1681-1702 și în ghețăria folosită azi ca spațiu de expoziție, dar unde în trecut se depozitau blocuri de gheață tăiate din Lacul Mogoșoaia. De priveliști superbe veți avea parte dacă veți urca în Turnul Porții, amplasat chiar la intrarea în Palatul Mogoșoaia, iar în fața palatului, se află Biserica Sfântul Gheorghe, construită în 1688.

În cadrul parcului, există o zonă special amenajată pentru picnic, unde se poate face și un grătar. Lacul Mogoșoaia este perfect pentru o plimbare cu hidrobicicleta, iar pe malul lacului vă puteți trage sufletul la una dintre terase. O ultimă surpriză pe care v-o rezervă Parcul Mogoșoaia constă în schi nautic fără șalupă care poate fi practicat la Zumbaala Wake Park, primul cable wake park din țară.

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*