Sfaturi pentru alegerea locației perfecte pentru botez

Botezul este prima petrecere din viața bebelușului tău și orice părinte își dorește să iasă totul perfect de la A la Z. Unii părinți pun accent foarte mult pe activitățile din timpul botezului și acest lucru este perfect normal, dar nu trebuie să uităm că primul pas care trebuie făcut în momentul în care organizăm un botez este să alegem locația potrivită.

Alegerea locației potrivite pentru botez poate fi o sarcină grea, mai ales când ai multe opțiuni la dispoziție. Poate îți dorești ca botezul să aibă loc în același restaurant în care a avut loc și nunta… sau poate îți dorești ca locația să fie aproape de biserică, să nu fiți nevoiți să mergeți prea mult. Există însă câteva criterii mult mai importante de care ar trebui să ții cont atunci când alegi locația botezului și ne referim în special la numărul de invitați, buget și tema botezului. Locația pentru botez ar trebui să fie suficient de încăpătoare pentru toți invitații fără să fie aglomerată. De obicei, la un botez, sunt și foarte mulți copii prezenți, motiv pentru care ar trebui să te gândești să amenajezi un spațiu special pentru ei în interiorul restaurantului.

Iată câteva sfaturi importante care te vor ajuta în alegerea restaurantului perfect pentru botezul celui mic:

  1. Caută din timp o locație potrivită nevoilor tale și numărului de invitați

În mod normal, căutarea locației potrivite ar trebui să înceapă cu minim 6 luni înainte de eveniment, dacă vrei să ai la dispoziție mai multe opțiuni. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit să organizezi botezul într-o locație care nu îți face prea multă plăcere și să nu te simți bine la prima petrecere a celui mic.

  1. Alege un restaurant din cadrul unui hotel

Probabil acest sfat ți se pare la prima vedere puțin ciudat, dar îți vom explica în cele ce urmează de ce este atât de important acest criteriu. Majoritatea părinților vor ca la petrecere să fie prezent și bebelușul, având în vedere că el este vedeta evenimentului. Să nu uităm însă că un bebeluș nu poate sta treaz toată noaptea și are momente în care trebuie să fie hrănit. Tocmai de aceea, este important ca restaurantul să se afle în cadrul unui hotel pentru că cel mai probabil vei primi și o cameră la hotel unde te poți retrage cu cel mic atunci când este nevoie.

  1. Analizează pachetul de servicii primit, nu doar locația

De obicei, atunci când alegi un restaurant, primești și alte servicii, cum ar fi un meniu personalizat sau în unele cazuri chiar și asistență din partea unei echipe specializate în organizarea evenimentelor. În momentul în care compari opțiunile, ia întotdeauna în considerare pachetul de beneficii.

Restaurantul Blanche din cadrul hotelului Ramada Constanța este perfect pentru un astfel de eveniment. Este spațios și elegant și îți poate transforma evenimentul într-unul pe care nu îl vei uita prea curând. În plus, pe lângă locația accesibilă, mai beneficiezi și de alte beneficii, cum ar fi meniuri personalizate, dar și tarife speciale la cazare în cazul în care ai nevoie de mai multe camere pentru invitați. Restaurantul Blanche bifează toate criteriile pe care ar trebui să le îndeplinească o locație potrivită pentru un botez. Acum ai locația perfectă, poți trece la stabilirea celorlalte detalii care vor sta la baza unei petreceri reușite!

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*