Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi o jachetă elegantă pentru femei?

Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi o jachetă elegantă pentru femei?

Jachetele și paltoanele sunt elementele cheie ale garderobei de toamnă și iarnă, dar unele modele sunt ideale și pentru zilele mai reci de primăvară și vară. Prin urmare, în cazul unei vremi capricioase, merită să ai în garderobă nu doar o geacă de iarnă, ci și o jachetă de tranziție. Află cum să potrivești corect jachetele pentru femei, astfel încât acestea să nu fie doar funcționale, ci și să sublinieze punctele forte ale figurii.

De ce nu poate lipsi geaca ramones de piele din garderoba ta?

Primăvara și toamna sunt anotimpurile când razele blânde ale soarelui sunt însoțite de obicei de temperaturi scăzute, așa că merită să te echipezi cu geci de tranziție. Când cauți  geci dama pe answear.ro la modă, merită să acorzi atenție modelului unic, care este geaca ramones . Această jachetă scurtă din piele cu o ținută caracteristică a fost inițial asociată în principal cu vedetele rock, dar a câștigat rapid inimile designerilor și iubitorilor de modă. Nu este de mirare, este o propunere perfectă pentru zilele reci de primăvară, vară și toamnă. Deși acest model atemporal nu a ieșit niciodată din modă, designerilor li s-a părut o bază excelentă pentru a crea jachete similare din alte materiale, precum și cu croieli ușor modificate. Este garantat că le poți asorta cu ușurință cu hainele pe care le ai deja în garderobă. , mai ales că geaca ramones are încă un avantaj: conferă siluetei proporții feminine, prelungind optic picioarele.

De ce să alegi paltoane elegante?

Atunci când îți completezi garderoba cu o haină pentru toamnă și iarnă, cel mai adesea ai în vedere să alegi o jachetă sau o geacă. Ambele tipuri de articole de îmbrăcăminte au avantajele lor, dar nu trebuie să te limitezi la alegerea uneia dintre ele. Un adevărat must de iarnă pentru o femeie elegantă, cu siguranță este unul bine croit, precum un palton. Această piesă vestimentară clasică va funcționa atât în ​​combinație cu o ținută business cât și cu o ținută casual. 

Dacă ai o siluetă tip măr și vrei să îți subțiezi vizual silueta, ia în considerare alegerea unui palton cu rever îngust de pe answear.ro. Pentru femeile mici de statură, sunt recomandate stilurile de paltoane cu rever contrastant, împodobite cu accente de blană. 

Merită să alegi o parka?

O alternativă la o jachetă poate fi o parka atemporală care nu se demodează niciodată. Aceasta este o soluție excelentă dacă îți plac articolele de îmbrăcăminte funcționale cu numeroase buzunare, unde poți pune obiectele mici necesare, dacă este necesar. Poți alege dintre accente modeste, dar dacă vrei să introduci o culoare puternică ținutei tale, alege o parka cu o garnitură de blană într-o culoare surprinzătoare. Acest model de jachetă poate fi, de asemenea, stilat în multe moduri. Parka clasică care ajunge la jumătatea coapsei sau deasupra genunchiului îți oferă posibilitatea de a crea atât stiluri sportive, cât și feminine. Fashionistelor le place să combine parka cu pantofi sport, dar și cu cizme. Dacă îți place să te îmbraci cu stil, poți alege cu succes tocuri înalte. 

Indiferent de îmbrăcămintea exterioară pe care o alegi, merită să tratezi jachetele și paltoanele pentru femei ca pe un element complet de îmbrăcăminte și nu doar ca un plus la ținută. O haină sau o jachetă bine potrivită poate face minuni. De aceea, având în vedere preferințele tale, vei găsi pe answear.ro o varietate de articole de modele în mai multe stiluri și dimensiuni, pe care le poți asorta cu ușurință siluetei tale, în așa fel încât să îi evidențiezi punctele forte. 

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*