Cele mai bune festivaluri din Romania în 2017

România este țara în care oamenii știu cum să își petreacă timpul liber pentru a scăpa de stresul și grijile cotidiene. Pe lângă numeroasele atracții turistice din țara noastră, ne putem mândri și cu o gamă variată de festivaluri organizate pe teritoriul României în fiecare an. Cu ocazia acestor evenimente, turiști locali și din afara țării, au ocazia de a petrece câteva zile minunate alături de artiști de calibru internațional. Unele dintre aceste festivaluri sunt reprezentate de activități tradițional romanești în timp ce altele se raportează la stilul modern internațional. Să descoperim împreună astăzi cele mai bune festivaluri la care puteți participa în 2017 chiar pe teritoriul țării noastre.

Cele mai bune festivaluri 1

Picture 1 of 10

Festivalul Airfield
Lăsați-vă mintea și sufletul să se întrebe la ce s-ar putea aștepta spiritul curios al unui turist de la un eveniment de genul Festivalului Airfield! Răspunsul include un univers de vis, magie, dragoste, toleranță și inimi mari care caracterizează petrecăreții adepți ai unul festival desfășurat în cadrul unui aeroport. Îmbrățișați tăcerea și soarele de după-amiază si lăsați-vă ideile să zboare și să vă bucurați astfel de acest festival în 2017.

Dansul și buna dispoziție vor face parte din atmosfera acelor zile de sărbătoare. Un simplu aerodrom va fi transformat într-un univers al oamenilor care îndrăznesc să iubească și să viseze. Liniștea naturii va fi perfect completată de sunetele mirifice ale muzicii și momentele speciale pregătite de artiștii invitați la acest festival. Acesta se va desfășura pe Aerodromul Măgura între 29 iunie și 2 iulie. Pregătește-te de distracție!

Festivalul ARTMania
Un alt eveniment care nu trebuie ratat în acest an este Festivalul ARTMania. Acesta se va desfășura in perioada 28-29 iulie, 2017 în Sibiu. Festivalul ARTmania, unul dintre cele mai importante festivaluri muzicale românești, a produs agitație pe terenurile Transilvaniei încă din 2006. Nume cunoscute din cadrul domeniului muzical românesc și internațional vor fi prezente pe scena din Piața Centrală din Sibiu.

Organizatorii acestui eveniment invită în fiecare an trupe rock / metal si nu numai pentru a stabili noi recorduri de performanță pe scena din Sibiu. În afara performanțelor live, Festivalul ARTmania oferă si alte evenimente, cum ar fi expozițiile de artă vizuală, proiecții de film, prelegeri și ateliere de lucru.

Festivalul Blaj aLive
Acest eveniment se va desfășura pe data de 4 iunie pe Câmpia Libertății. Participanții vor avea ocazia de a petrece momente minunate în cadrul activităților speciale pregătite pentru aceștia de către organizatori. Dacă nu ai ajuns până acum la un astfel de eveniment, asigură-te ca nu vei rata ediția de anul acesta întrucât este un festival special de la care vei pleca cu amintiri de neuitat.

Numărătoarea inversă a început deja pentru acest eveniment care se va desfășura într-un cort imens cu 6 cupole si care va avea o înălțime de peste 14 m ceea ce reprezintă o adevărată premieră în țara noastră. Te vei putea bucura și de participarea la diverse activități din cadrul parcului de distracții precum și de activități care iți vor pune la încercare latura creativă.

Un adevărat maraton de concerte se va desfășura în cadrul acestui festival. Daca iți făceai griji în ceea ce privește posibilele condiții de vreme din acea perioadă, te anunțăm că acel cort imens va fi unul acoperit care să asigure condiții demne de nivelul unui astfel de festival. Distracția este noul tău scop în această vară!

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*