Distracția continuă în Romania în 2017 cu cele mai noi evenimente

2017 este anul în care multe dintre festivalurile organizate anterior pe teritoriul țării noastre vor trece la următorul nivel. Cu experiența acumulată în anii trecuții și un număr mare de participanți care și-au exprimat dorința de a reveni la aceste festivaluri populare, miza este una mult mai mare pentru organizatori în acest an.

Distractia continua in Romania 1

Picture 1 of 10

Aceste evenimente atrag turiști din țară și din străinătate întrucât reușesc sa strângă la un loc cei mai buni reprezentanți din domeniile artistice de top: muzică, teatru, expoziții. De asemenea, organizarea unora dintre aceste evenimente în aer liber reprezintă un motiv în plus pentru care și tu trebuie să te afli acolo. Nimic nu poate fi mai plăcut decât sa asculți muzică bună și să te distrezi în aer liber.

Pentru cei aflați în concediu în această vară în țara noastră, aceste evenimente vor reprezenta un plus pe lista de motive pentru care a meritat să aleagă această locație de concediu. Distracția continuă în acest an în Romania cu noi evenimente pe care nu trebuie să le ratați.

Creative Fest
Acest eveniment se va desfășura timp de trei zile în care te vei putea bucura de muzică de calitate, expoziții de artă urbană, graffitti, sporturi extreme și dans de stradă. Acesta este unul dintre cele mai mari festivaluri de acest gen și va fi în totalitate dedicat artei și culturii urbane autohtone. Acest festival deosebit este organizat de către Centrul de Creație, Artă și Tradiție din Romania și va reuni numeroși artiști de top și participanți din întreaga țară și din străinătate.

Artiști de seamă și reprezentanți ai genurilor reggae, hip-hop și altele asemănătoare vor urca pe scenă în acest an. Vor fi invitați și artiști din peisajul internațional pe care cu siguranță ii îndrăgiți. Pe lângă concertele muzicale organizate, vă veți putea bucura și de demonstrații de artă urbană 3D, graffiti și picturi în spațiu. Întreaga zonă de festival va fi îmbrăcată într-un curcubeu de culori care vor aduce bucurie în sufletele tuturor participanților.

Festivalul Dakino
Pentru a crea un eveniment memorabil pe litoralul Mării Negre, care reunește oameni care urmăresc în mod activ o viață spirituală prin muzică, dans și yoga, Dakino își propune să inspire oameni activi din Europa și din întreaga lume să se conecteze într-un mediu care sărbătorește viața, natura, libertatea, toleranța și creativitatea și să crească printr-o mai bună înțelegere a lumii, a sinelui, a naturii și a relației dintre ele.

Pentru a deveni un eveniment spiritual de top în România, un catalizator care inspiră comunitatea noastră, acesta este recunoscut la nivel internațional și sustenabil din punct de vedere financiar. Situat pe coasta românească a Marii Negre, Dakino va deveni o destinație de la un an la altul, unde toata lumea se simte liberă și deschisă pentru a împărtăși experiențele de mare amploare care contribuie la pacea interioară.

Festivalul Dakino creează ambientul perfect pentru a vă bucura pe deplin de lumea în care trăim, în toate formele sale, cu soiuri culturale și tradiționale. Cum? Prin intermediul participanților autohtoni ș a celor din diferite țări, invitați din alte culturi și tradiții, expunerea noilor idei și perspective, inclusiv impactul pe care îl avem asupra naturii și a ființelor simțitoare cu care împărtășim această planetă. Toate acestea ne vor îmbogăți spiritual și ne vor face să înțelegem cum putem trăi mai bine și mai corect pentru întreaga lume.

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*