Distracţie şi voie bună în Otopeni. Cum poţi să-ţi petreci timpul liber aici

Pentru cei care nu dispun de foarte mult timp  pentru a putea organiza o vacanţă departe de casă, există şi variante de petrecere a timpului liber aproape de casă. Zona Otopeni vine în întâmpinarea doritorilor de relaxare şi distracţie cu o serie de variante interesante şi atrăgătoare. 

1

Picture 1 of 5

Pasionaţii de călărie

În zona Otopeni se pot găsi variante de petrecere a timpului liber şi pentru iubitorii de cai. Clubul de echitaţie La cai vine în întâmpinarea iubitorilor acestor frumoase animale, cu tehnici simple dar eficiente care pot stabili legătura dintre om şi cal. Ţinând cont de psihologia cailor şi de modalităţile prin care omul poate înţelege limbajul acestor animale, clubul îşi propune să ofere iubitorilor de echitaţie momente unice în care legătura specială dintre om şi cal să se manifeste sub cele mai frumoase forme de încredere.

Saloanele de evenimente

Pentru cei care vor să serbeze un eveniment important din viaţa lor într-unul dintre saloanele din zona Otopeni, echipa RestaurantOtopeni.ro poate veni în ajutor cu cele mai bune variante, cu saloane potrivite fiecărui tip de petrecere sau eveniment. Saloanele de evenimente pot găzdui petreceri de nuntă, botez sau zile onomastice, personalul şi serviciile acestora ridicându-se la cele mai înalte standarde de calitate. Meniurile variate şi flexibilitatea personalului în faţa preferinţelor clienţilor, facilităţile saloanelor şi serviciile ireproşabile, vor fi pe măsura aşteptărilor.

Pasionaţii de patinaj şi hockei

Patinoarul pentru copii din Otopeni este conceput în ideea de a susţine practicare hocheiului şi a patinajului, pe toată perioada anului, şapte zile din şapte. Scopul iniţial este cel al iniţierii şi antrenării copiilor, însă poate fi pus şi la dispoziţia pasionaţilor amatori. O şcoală special concepută organizează cursuri gratuite pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani.

Distracţie în apă

În  zilele toride, pasiunea pentru apă poate fi împletită cu multe variante de petrecere a timpului liber, alegând Water Park Otopeni. Este cel mai mare parc acvatic din ţară, având o suprafaţă de 10. 000 metri pătraţi şi o capacitate de 4. 000 de persoane. Parcul este astfel amenajat, încât oferă variante multiple de distracţie, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Tobogane, bazine de înot, cascade artificiale, locuri de joacă, restaurante, terase, toate contribuie la petrecerea câtorva ore de relaxare şi distracţie.

Senzaţii tari

Pentru cei care preferă şi-şi petreacă timpul liber practicând sporturi extreme, în zona Otopeni pot urma cursuri  de iniţiere de planorism, paraşutism şi pilotaj. Tot în acest registru, se poate alege petrecerea unor clipe unice alegând o plimbare cu balonul cu aer.

 

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*