Cand folosesti vdi.ro ai numai avantaje!

Achizitionarea unei locuinte noi este intotdeauna un prilej de bucurie si schimbare in mai bine. In trecut agentiile imobiliare si anunturile in ziar erau unicele cai de a gasi o locuinta. Insa, tehnologia a facut cautarea anunturilor o activitate simpla pentru oricine. Vdi.ro propune cea mai usor de accesat platforma de cautare anunturi imobiliare si se intinde pe toate judetele din Romania. Fie ca esti in cautarea unor apartamente de vanzare Sibiu sau case in Buccureti, vdi.ro este o unealta mai mult decat folositoare. Faptul ca site-ul a fost conceput de catre echipa Softimobiliar CRM, faciliteaza folosirea site-ului si garanteaza stabilitate fara crash-uri. De asemenea, platforma vdi.ro este alegerea multor dezvoltatorilor imobiliari, persoanelor fizice, bancilor si executorilor.

Ce sfaturi utila sa urmezi atunci cand te pregatesti sa achizitionezi o locuinta?

Fara niste calcule in prealabil, se poate ca toate lucrurile sa para foarte simple, la o prima vedere: cumperi un apartament, il aranjezi putin, apoi il inchiriezi.

Ei bine, investitiile nu functioneaza chiar asa. Iar daca pornesti la drum fara a-ti face calculele bine in prealabil, sunt sanse sa te trezesti cu surprize.

Inainte de toate, intereseaza-te care este pretul zonei. 

Locuinta pe care urmeaza sa o achizitionezi, este mai ieftina sau mai scumpa decat celelalte peste care ai dat? Merita sa o pui la punct si sa o vinzi sau ar fi mai bine sa faci o investitie pe termen lung si sa o inchiriezi?

Apoi vezi in cate luni de chirie ti-ai amortiza investiti imobiliara. Ia in calcul si eventualele pierderi pe care le-ai avea daca chiriasul ar pleca, iar tu nu ai gasi un altul in schimbul lui, pret de cateva luni.

Abia dupa ce ai toate aceste cifre notate pe o foaie de hartie, vei putea spune ca faci o investitie calculata, asumandu-ti anumite rezultate si, desigur, si niste riscuri. O greseala pe care incepatorii in investitii imobiliare o fac este ca uita sa ia in calcul si restul taxelor si comisioanelor ce trebuie platite la achizitia sau vanzarea unei locuinte.

Taxele notariale, TVA-ul in cazul in care proprietatea este pe firma, impozitul pe profit – toate acestea trebuie luate in considerare atunci cand faci calculul final al randamentului.

Vdi.ro functioneaza foarte bine, avand multe agentii imobiliare, anunturi si informatii utile la dispozitia utilizatorilor la orice ora.

Categoria de apartamente de vanzare Sibiu prezinta oferte foarte bune, mai ales pentru aceasta perioda. Un apartament in Sibiu este o investitie inteligenta, deoarece orasul Sibiu este un reper istoric important si este cel mai vizitat oras turistic din Romania. Sibiu este un oras din Transilvania. Acesta a fost fondat in a doua jumatate a secolului al XII-lea de colonistii germani care au venit din regiunea Rin-Moselle. In secolul al XVII-lea, acest oras a fost capitala Transilvaniei. In intregul oras se observa spiritul german. Este prezent in arhitectura strazii, in gastronomie sau chiar in limba vorbita. Este bine de stiut ca majoritatea cetatenilor vorbesc atat limba germana, cat si engleza. Fata de multe regiuni din Romania, in Sibiu oamenii au un comportament mult mai apropiat de al celor din Vestul Europei. Sibiul este un oras civilizat, iar oamenii sunt draguti, zambitori, dispusi mereu sa dea o mana de ajutor atunci cand este nevoie.  Sibiu a fost capitala culturii europene in 2007. Trebuie sa stii ca a fost primul oras din Europa de Est care a obtinut o distinctie atat de mare. Orasul a gazduit o multime de evenimente interesante si a fost vizitat de milioane de turisti din intreaga lume. Festivalul International de Teatru gazduit la Sibiu este unul dintre cele mai mari festivaluri de teatru din lume si in fiecare an aduna artisti din intreaga lume. Este usor de inteles de ce multi cauta apartamente de vanzare Sibiu prin portalul vdi.ro!

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*