Tratament la Băile Olănești

Stațiunea Băile Olănești este localizată în județul Vâlcea și este considerată ca fiind pe primul loc în ceea ce privește stațiunile balneoclimaterice, datorită numărului mare de izvoare. În această stațiune se pot trata afecțiuni precum afecțiuni digestive, boli de nutriție, boli ale aparatului digestiv, afecțiuni cardiovasculare sau arteriopatii periferice.

Atunci când alegem să mergem pentru tratamente în Băile Olănești trebuie să ne asigurăm că găsim un hotel care să ne pună la dispoziție tot ce avem nevoie pentru cele câteva zile de sejur, iar cel mai important, să ne ofere prilejul de a ne odihni așa cum trebuie.

Hotel Stogu este un hotel de 3 stele situat în stațiunea Băile Olănești care oferă un pachet foarte avantajos pentru cei ce vor să beneficieze de tratamente. Serviciile incluse de hotel sunt cazarea într-o cameră dublă de 3 stele spațioasă, perfectă pentru liniște, relaxare și un somn odihnitor. De asemenea, este inclusă masa, având un meniu fix. Când vine vorba de tratamente, hotelul oferă consultație medicală și 2 proceduri de persoană pe zi, putând fi disponibile și alte proceduri în plus, contracost. Comisionul cedat agențiilor colaboratoare este de 15 lei de persoană pe zi. Perioada valabilității acestui pachet este 13.09.2021 – 24.12.2021. Tariful este de 130 de lei de persoană pe zi. Pentru perioada 01.01.2022 – 31.03.2022, tariful este de 120 lei de persoană pe zi. Opțional, pentru doritori, se poate plăti pentru crenoterapie, ceea ce înseamnă cura de ape. Documentele necesare pentru acest pachet sunt cardul de sănătate și biletul de trimitere de la medic. Un alt beneficiu este că plata se poate face și cu vouchere de vacanță.

Acest hotel este foarte potrivit pentru persoanele care își doresc un astfel de tratament, prețul fiind foarte avantajos. Veți avea parte de personal specializat pentru aceste tipuri de tratamente, iar dumneavoastră vă veți simți cu adevărat odihniți, plini de viață și revigorați.

Dar ce sărbătoare se apropie cu pași repezi și este un prilej pentru o mini vacanță? Ziua Națională a României! Mai sunt doar câteva zile până la 1 decembrie, iar asta înseamnă că vom avea câteva zile libere pentru a ne odihni și pentru a ne încărca bateriile. Așadar, Hotel Stogu are oferte pregătite chiar și pentru această perioadă. Între 27.11.2021 – 01.12.2021, 28.11.2021 – 02.12.2021 și 29.11.2021 – 03.12.2021, hotelul are o ofertă pentru o mini-vacanță de neuitat.

Serviciile incluse în acest pachet sunt 3 nopți de cazare plus 1 noapte GRATUIT în camerele hotelului de trei stele, de unde te vei bucura de panorama superbă asupra zonei de centru a stațiunii și bineînțeles vei putea admira și Parcul Unirii cu fântâna arteziană și muzicală. Fiecare persoană va primi bonuri valorice cu suma de 240 lei pentru întreg sejurul. În restaurant vă puteți delecta cu meniuri tradiționale românești și cu  muzica ambientală din cadrul restaurantului. Aveți la dispoziție wi-fi gratuit atât în spațiile comune, cât și în camere, produse de igienizare și dezinfectare în spațiile comune și în cameră și nu în ultimul rând, consultanță turistică gratuită pe toată durata sejurului. Tarifele sunt: pentru cazare în cameră dublă – 450 lei de persoană pentruîntreg sejurul, iar pentru cazare în cameră single – 570 lei pentru întreg sejurul. Copiii de până la 12 ani primesc 50% reducere pentru tarifele de cazare, având un pat suplimentar în cameră cu părinții, plus 50% reducere la masă.

Dacă aveți un grup mai mare cu care doriți să vă petreceți aceste zile libere, cu siguranță vă va plăcea Pensiunea Izvoare de 3 stele. Aceasta vă pune la dispoziție 10 camere duble ce sunt dotate cu baie proprie, TV LCD, cablu TV, frigider, balcon, produse de igienă și curățenie, dezinfectanți, sală de mese, bucătărie complet utilată, terasă. Având o poziționare centrală, puteți accesa ușor obiectivele turistice din stațiune. Perioada acestei oferte este 26.11.2021 – 05.12.2021. Sunt necesare minim 2 nopți de cazare, iar oferta conține cazare la Pensiunea Izvoare, acces gratuit la sala de mese și bucătăria complet utilată, acces la terasă, wi-f- gratuit atât în spațiile comune, cât și în camere și consultanță gratuită pe întreaga durată a sejurului. Prețul este de 1100 lei pentru întreaga vilă, pe zi.

 

Profitați de aceste câteva zile libere pentru a petrece momente frumoase alături de persoanele dragi și pentru a vă răsfăța. Cu siguranță nu veți regreta!

 

Mai multe detalii, vezi aici!

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*