Tratamente balneare: de ce să alegeți Hotel Palace din Băile Govora

Tratamente balneare: aveți nevoie de o pauză și doriți cu orice preț să vă relaxați? Vreți un moment de răsfăț în mijlocul naturii într-o stațiune balneară în care să beneficiați de tot ce înseamnă servicii de calitate și facilități de cazare moderne?  Avem soluția! Hotel Palace din Băile Govora este tot ce aveți nevoie. Odată cazați aici, veți avea parte de unele dintre cele mai bune tratamente SPA care vă vor aduce o îmbunătățire semnificativă a sănătății.

Tratamentele corporale pe care le puteți face în Hotel Palace vă oferă o mulțime de beneficii, toate foarte importante pentru sănătatea noastră fizică și mentală. Fie că optați pentru tratamente faciale de înfrumusețare sau de întreținere corporală, în Hotel Palace sunteți răsfățați și veți putea profita de tot ce vă oferă apele termale minerale, renumite în România.

Așadar, odată instalați, veți beneficia de toate serviciile din interiorul hotelului: saună, SPA, tratamente balneare, precum termoterapia, cool-hidroterapia cu esență de brad, fizioterapie, electroterapie, haloterapie sau hidroterapie. Toate aceste proceduri vă vor aduce îmbunătățiri semnificative atât în ceea ce privește sănătatea, cât și din punct de vedere al aspectului fizic.

Hotelul Palace din Băile Govora este un loc aparte care, pe lângă arhitectura sa impresionantă, specifică  palatelor din 1900, acesta găzduiește un centru medical bine echipat cu facilități și aparate de ultimă generație, foarte utile pentru tratamentele pe care le puteți face aici. Printre afecțiunile pe care le puteți trata  se numără  afecțiunile reumatice și cele articulare. Ca terapie de întinerire, amintim Hammam ( baie turcească). Aceasta  este o terapie antistres, detoxifiantă și împotriva răcelii. Este un tratament profund de detoxifiere pentru piele și relaxare musculară. În plan spiritual și emoțional, este o terapie care  înlătură stresul și relaxează mintea.

Saunele cu infraroșu sunt o altă opțiune de relaxare, mai ales dacă nu vă plac saunele clasice, deoarece aici corpul este încălzit de razele infraroșii, iar temperatura din cameră nu este foarte mare. De asemenea, puteți alege o baie de aburi, o fântână de gheață, un solar sau un duș cu presiune mare pentru a vă răsfăța corpul  și  pentru a vă bucura de un sejur perfect pentru odihnă și răsfăț.

Așadar, atunci când alegeți o locație pentru o pauză mai scurtă sau un sejur  prelungit, Hotel Palace vă întâmpină cu peisaje frumoase, activități care sunt cu adevărat benefice pentru sănătate, dar și tratamente balneare de înfrumusețare extrem de benefice pentru piele. Aici veți avea parte de servicii de calitate, locuri de cazare de la trei până la cinci stele, dotate cu echipamente moderne, restaurant, saună  dar și multe spații special amenajate pentru îngrijirea corpului.

Totodată, fiind situat într-o zonă naturală foarte frumoasă, camerele moderne vă oferă priveliști panoramice de-a dreptul impresionante. Toate camerele, fie că optați pentru garsonieră luxury, camere single sau duble, sunt spațioase și foarte frumos mobilate cu piese de mobilier elegante, ce completează bine stilul elegant de amenajare.

La Hotel Palace din Băile Govora, indiferent ce tip de cazare alegeți, veți beneficia de cele mai bune condiții de cazare.

Hotel Palace dispune și de un restaurant propriu în care puteți servi preparate delicioase deoarece meniul este alcătuit cu mare grijă dintr-o varietate de preparate rafinate, pregătite cu pasiune și cu atenție de bucătari iscusiți. Astfel, de la preparate tradiționale din ingrediente locale, până la adevărate opere culinare, la Hotel Palace  veți fi răsfățați pe toată durata șederii.

Și dacă doriți să vă bucurați de răcoarea serilor de vară,  terasa hotelului este locul perfect pentru relaxare. Aici, departe de zgomotul urban, veți putea savura diverse cocktail-uri și preparate apetisante într-o atmosferă regală și cu servicii de înaltă calitate.

 

 

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*