3 locuri din România promovate de Simona Halep

Simona Halep nu promovează România doar prin rezultatele sale sportive, ci și prin declarațiile acordate în conferințe de presă sau în interviuri pentru jurnaliștii străini. Iar trei locuri au fost promovate în mod special de sportiva noastră.

1. Poiana Brașov – Simona Halep are o relație specială cu zonele montane din România. Pe rețelele de socializare a postat adesea poze din drumețiile făcute de ea pe munte, alături de iubitul său, Toni Iuruc. Simona adoră să se deconecteze în natură, iar locul său preferat este Poiana Brașov. Una dintre expedițiile montane a fost făcută anul trecut, într-o perioadă în care, în mod obișnuit, ar fi trebuit să aibă loc turneul de la Wimbledon. Simona a dorit să compenseze absența de pe iarba de la Wimbledon cu verdele munților din România în timpul verii.

“Poate că nu este Wimbledon, dar este foarte verde”, a fost descrierea atașată de Simona Halep pozelor din drumeția efectuată în Poiana Brașov. Dacă anul trecut a fost la munte în perioada în care ar fi trebuit să meargă la Wimbledon, acest lucru nu se va întâmplă și în 2021, când Simona va încerca să-și apere trofeul la turneul de Grand Slam. Potrivit cotelor din secțiunea pariuri tenis de pe NetBet, Simona e creditată cu șansa a patra. Ea are cota 9.50 și este devansată de Naomi Osaka (cota 7.00), Ashleigh Barty (cota 7.50) și Serena Williams.

2. Constanța – Simona se mândrește cu faptul că este din Constanța, de la Marea Neagră, și le-a vorbit adesea jurnaliștilor străini despre orașul său natal. De altfel, Simona le-a explicat jurnaliștilor străini și cum se face că acest oraș a dat României atât de mulți sportivi de top. “Doar aerul, datorită faptului că suntem la plajă. Ne antrenăm mult pe plajă în copilărie, atât pe nisip, cât şi în apă. Nu ştiu ce e acolo, dar şi antrenorii sunt foarte buni. Nu ştiu de ce, dar avem mulţi jucători buni. Îl avem pe Tecău, care a fost numărul 1 la dublu, Pavel, George Cosac. Toţi campionii vin din Constanţa, ceea ce e senzaţional”, a declarat Simona în vara anului 2019, potrivit Telekom Sport.

În plus, după titlul câștigat la Wimbledon 2019, Simona a mers acasă la Constanța și a făcut un tur al orașului, fiind salutată de mii de oameni care au venit să o felicite pentru această performanță impresionantă. Simona a ținut și un discurs în care a amintit de persoanele care au ajutat-o în copilărie și le-a transmis un mesaj de încurajare tinerilor, din dorința de a-i determina să fie mai pozitivi și să aibă încredere în ei. Pe lângă atașamentul emoțional, Simona și-a deschis și mai multe afaceri în Constanța.

3. București – De câțiva ani, după ce a făcut pasul spre marea performanță, Simona Halep a ales să se mute în București. Spune că acest oraș este actuala sa casă. Din acest motiv și-a cumpărat și o locuință aici. “Îmi place foarte mult. Este un oraș cu locuri frumoase și îmi place să mă plimb, să îl descopăr. Nu m-aș muta niciodată din România. Aceasta este țara mea. E un loc special pentru mine”, a spus Simona Halep recent. Și în București, Simona are mai multe afaceri deschise.

De asemenea, Bucureștiul este și locul în care Simona Halep alege să se întoarcă de fiecare dată după turnee pentru a-și reîncarcă bateriile. Simona l-a adus inclusiv pe antrenorul Darren Cahill în țara noastră, atât în București cât și la munte. Iar impresiile acestuia despre România au fost tot timpul la superlativ. În aceste condiții, Simona nu este doar un ambasador sportiv de excepție al țării noastre, ci și unul turistic.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*