5 idei de cadouri pe care i le poți face unui bărbat

Un cadou nu trebuie întotdeauna oferit pentru a serba o aniversare sau un eveniment, ci poate fi dăruit și mai ales primit, indiferent de ocazie. Cu toții ne bucurăm atunci când primim cadouri pentru că ne dăm seama că ne-a fost dăruit din suflet, cel ce a cumpărat cadoul gândindu-se la noi și la preferințele noastre.

Woman giving present to man

Și cum întotdeauna ne aflăm în dificultate atunci când trebuie să dăruim ceva celor de sex masculin, iată mai jos câteva idei bune. Dacă știi că partenerul tău sau fratele, tatăl, colegul sau chiar șeful tău se bucură atunci când îi dăruiești ceva, nu ezita să treci la cumpărături și să alegi ceea ce este mai frumos. De asemenea, este bine să ții cont și de preferințele sale, să cunoști câte ceva despre persoana care urmează să primească cadoul și să îi dăruiești ceva special, potrivit hobby-urilor sale.

Acordă-ți câteva minute pentru a citi cele scrise mai jos și cu siguranță vei găsi cadoul potrivit mult mai repede.

1. Iubește istoria? Îi place să facă colecții?

Îi poți dărui o pipă din lemn pe care o poți regăsi aici și cu siguranță va fi încântat, mai ales dacă este și fumător și cunoaște câte ceva despre tradiția fumatului pipei. Adesea, bărbații devin colecționarii acestor accesorii de fumat, fiind încântați că pot ține în mână un obiect precum cel pe care Sherlock Holmes l-a avut mai mereu alături în rolurile sale principale. Este o întoarcere în trecut, spre o lume frumoasă, cu idei bune, ce au rămas și astăzi la fel de bine conservate. De asemenea, dacă este fumător l-ai putea ajuta astfel să încerce o altă experiență a fumatului, cu totul deosebită și să afle mai multe despre pipe.

2. Este un om de afaceri? Mai mult ca sigur are nevoie de un business card dispenser.

Ori de câte ori se află la un eveniment de business trebuie să ofere cărți de vizită. Un astfel de business card dispenser îl va ajuta să creeze o impresie mai bună în fața partenerilor de afaceri. În plus, aceste dispensere sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, având un design elegant. De aceea, alege un astfel de cadou și sigur nu vei da greș mai ales dacă poartă întotdeauna cărți de vizită.

3. Este profesor, avocat, notar, ziarist? Cu siguranță, și-ar dori un stilou de bună calitate.

Iată o altă idee de cadou pe care i-o poți oferi unui pasionat de scris. Fie că este vorba despre o profesie în educație, fie în drept sau presă scrisă sau pur și simplu dacă partenerul face des însemnări pe agende, cu siguranță i-ar prinde bine un astfel de stilou de bună calitate. Această idee de cadou este potrivită și atunci când nu știi foarte multe despre persoana care urmează să primească cadoul de la tine, instrumentele de scris fiind folositoare oricui.

4. IT-ist? Un HDD extern 1 TB i-ar fi mai mult decât potrivit.

Dacă este IT-ist sau se ocupă cu diverse activități de stocare media, atunci cu siguranță i-ar fi de folos un astfel de obiect. Un astfel de hard de 1TB îi va crea spațiu suficient pentru a stoca orice, pornind de la imagini foto sau video și până la texte sau documente.

5. Este pasionat de călătorii? O vacanță i-ar prinde bine!

Cine nu iubește să călătorească? Dacă este vorba despre partenerul tău și simți că are nevoie de o pauză de la activitățile de la serviciu, cumpără o vacanță într-un loc retras și liniștit unde să vă puteți regăsi amândoi. Va primi mai mult ca sigur cu zâmbetul pe buze cadoul pe care i-l oferi și abia va aștepta să faceți bagajele împreună.

Desigur, lista poate continua, însă cele de mai sus sunt potrivite pentru alegerea unui cadou potrivit pentru un bărbat.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*