Activități distractive pentru copii la parcurile acvatice din Otopeni

Nimic nu se compară cu o distracție pe cinste într-o piscină sau într-un parc de aventuri alături de cei mai buni parteneri de joacă. Asta e cumva valabil și pentru cei mici, dar și pentru adulți. Așa că, atunci când nu știți cum să vă mai surprindeți copilul, iar vremea este numai bună pentru o baie în piscină, ați face bine să vă îndreptați spre un parc acvatic care garantează distracție de dimineața și până la apusul soarelui.

În București sunt numeroase locuri de distracție pentru copii, dar dacă nu vă deranjează să vă depărtați puțin de freamătul, aglomerația și zgomotul capitalei, atunci să știți că nu foarte departe vă așteaptă mai multe opțiuni de distracție. Vorbim despre parcurile acvatice din zonele învecinate, așa cum sunt Otopeni, Mogoșoaia și Balotești.

La nici 15 kilometri de centrul capitalei, se află Mogoșoaia, acolo unde găsiți Parcul de Agrement Nautic Acvamania. Este primul parc acvatic cu care se mândrește capitala, care dispune de tobogane, trambuline, piste de alergare și module speciale pentru catapultare.

Trebuie să știți că Acvamania este un parc cu un concept unic în țară, întrucât aici poți să participi la cursuri de stand-up paddle, de caiac și de sailing. Pentru a te bucura de întreg parcul Mogoșoaia, sunt puse la dispoziție caiace, hidrobiciclete și canoe. Prin urmare, Acvamania de pe lacul Mogoșoaia este o invitație la distracție și pentru copii, dar și pentru adulți.

Un alt parc acvatic pe placul celor mici este Divertiland, situat la 13 kilometri de capitală, pe Autostrada București-Pitești. Divertiland ocupă o suprafață de 42.000 de mp și numără 22 de tobogane cu apă, locuri de joacă pentru copii, o piscină cu valuri, spații comerciale, precum și restaurante, o parcare generoasă și facilități precum umbrele și șezlonguri. Piscina cu valuri ocupă 1200 de mp și este potrivită pentru sporturi nautice și surfing.

Iar distracție nu se oprește la aceste două parcuri acvatice. Otopeni este din ce în ce mai frecventat. Dacă până nu demult Water Park Otopeni era cea mai râvnită atracție, Therme se grăbește să îi ia locul.

Ne oprim mai întâi la Water Park Otopeni, un parc care nu duce lipsă de nimic. Situat lângă hotelurile Rin și Confort, Water Park Otopeni ocupă o suprafață de 40.000 de mp și face față chiar și la 5000 de persoane. Aici veți găsi 10 piscine, Muntele Distracției care este înconjurat de un râu, dar și 30 de tobogane, terenuri de volei, de tenis și de fotbal, plus șezlonguri, umbrele și colaci.

Parcul este foarte bine organizat, așa că puteți opta pentru zona copiilor, pentru zona adulților, pentru zona VIP sau zonele sportive, iar după ore în șir de distracție, puteți să vă reîncărcați cu energie în zona food & beverage.

Water Park Otopeni este foarte apreciat de către părinți pentru că, în afară de această organizare foarte eficientă, parcul mai dispune și de o tehnologie avansată de tratare a apei din piscină, așa încât este garantată o apă perfect curată.

La rândul său, Therme ispitește doritorii de relaxare și de distracție cu trei zone minunate, și anume Galaxy, The Palm și Elysium care ocupă 250.000 de metri pătrați. Zona Galaxy este potrivită pentru adulți și familii cu copii și dispune de piscină cu valuri, tobogane acvatice, pool bar, snack bar, restaurant și mai multe spații de relaxare.

 Zona The Palm este zona principală din Therme, cu cele mai mari piscine, înconjurate de plante exotice, de orhidee și de palmieri. Zona beneficiază de șezlonguri cu hidromasaj și jacuzzi, piscine cu aromoterapie, saună umedă, hamam, restaurant, un vitamin-bar și o gelaterie.

Despre zona Elysium, trebuie să știți că este cea mai scumpă. În schimb, veți găsi aici mai multe zone de relaxare, de masaj, precum și saune tematice, o piscină cu seleniu și un restaurant á la carte.

Trebuie doar să îndrăzniți să vă îndepărtați foarte puțin de centrul capitalei pentru a profita din plin de toate aceste opțiuni de distracție.

 

 

 

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*