AquaSport DruRelax – o oază pentru corp și suflet!

AquaSport DruRelax, singurul centru de natatie, spa & wellness din Maramures, este locul ideal pentru toti cei care vor să facă sport ori să se relaxeze într-un mediu plăcut.

AquaSport-DruRelax

Situat in localitatea Tautii Magheraus, la iesirea din Baia Mare, pe panta de la Dura, strada 3, nr 40 si deschis zilnic, între orele 9:00 si 21:00 (Luni: 11:00-21:00), modernul complex DruRelax, pune la dispozitia clientilor trei bazine: de înot, aquagym si pentru copii, respectiv un centru de relaxare si recuperare: 4 saune, 2 jacuzzi, 1 ciubar cu apa sarata, fotolii anatomice, dusuri emotionale, dus scotian, parcurs Kneipp.

AquaSport DruRelax este un adevărat generator de energie pentru toti cei interesati să aibă o viată activă si să trăiască armonios.

Cele trei bazine acoperite sunt deschise indiferent de anotimp si sunt singurele din judet a căror apă este tratată cu sterilizatoare UV de ultimă generatie, pe baza de ultraviolete (UV), prin urmare este recomandată chiar si bebelusilor. Astfel, pe tot parcursul anului exista posibilitatea practicării înotului atât de către persoanele experimentate, în bazinul semiolimpic (dimensiuni 25X15X1,50), cât si de către cei neinitiati, instructorii AquaSport DruRelax oferind cursuri pentru adulti si copii.

De asemenea, regulat au loc cursuri de aquagym si sedinte de recuperare în apă.

Pe perioada verii, atractia centrului o reprezinta zona din exterior care pune la dispozitia clientilor o piscina in aer liber, un bazin cu tobogane pentru toate varstele, bar, restaurant cu autoservire si terasa.

Pentru mai multe informatii, apelati cu incredere la nr tel : 0731005723

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*