City break la Borșa

Maramureșul este una dintre cele mai frumoase zone turistice ale României, iar un city break în Borșa este exact lucru de care ai nevoie după o perioadă încărcată și stresantă. Uită de vacanțele clasice la munte sau la mare și experimentează ceva nou și inedit! Tot ce trebuie să faci este să te urci în tren sau mașină și să descoperi o zonă de vis, o zonă autentică ce și-a păstrat obiceiurile tradiționale și cultura. Dar Borșa nu este cunoscută doar pentru tradiționalismul ei sau peisajele de vis, ci și pentru posibilitățile de distracție mai ales atunci când vine vorba de sporturile de iarnă.

1

Picture 1 of 11

Cum ajungem la Borșa?

Cea mai ușoară modalitate de a ajunge la Borșa este cu ajutorul mașinii, iar în acest sens ai 3 posibilități: pe DN19 și DN18 dacă vii dinspre Satu Mare, pe DN 1 C și DN17C dacă vii de la Cluj sau Bistrița sau pe DN2 și DN18 dacă vii din zona Moldovei. Dacă mersul cu autoturismul ți se pare prea obositor, poți opta pentru o călătorie cu avionul (mai rapidă), folosind aeroporturile din împrejurimi, Cluj, Târgu Mureș sau Satu Mare sau pentru o călătorie cu trenul (mai confortabilă) cu direcția Sighet, gara Săcel, de aici urmând un drum mai scurt cu mașina până la stațiunea Borșa.

Unde ne cazăm?

Borșa este un complex turistic ce nu duce lipsă de locuri de cazare. Dacă vrei să mergi la Borșa să te relaxezi total, atunci ar trebui să optezi pentru un hotel cu centru SPA care să te ajute să te deconectezi și să îi oferi corpului tău un răsfăț bine meritat. Dacă în schimb vrei să fii în mijlocul tradiției, să îți bei dimineața cafeaua cu localnicii, să stai la povești cu ei și să redescoperi o parte a României autentice, atunci cel mai bine ar fi să te cazezi la un hotel rustic (dacă îți dorești un grad de confort mai mare), la o pensiune tradițională, o casă de vacanță sau chiar în locuința localnicilor din Borșa. Cabanele izolate în mijlocul naturii sunt perfecte pentru cei care își doresc să exploreze îndeaproape minunile naturii și să se bucure de aerul curat de la munte în fiecare minut.

Ce putem face la Borșa?

Stațiunea Borșa este una ce îți oferă multiple posibilități de distracție. Pe lista lucrurilor pe care nu trebuie să le ratezi sub nicio formă dacă mergi la Borșa se numără practicarea sporturilor de iarnă pe una din multiplele pârtii din zonă, vizitarea lacurilor glaciare și o plimbare cu Mocănița prin pădurea Wasserului care te va duce înapoi în istorie și în același timp îți va oferi ocazia să te bucuri de natura sălbatică. Pe lângă aceste activități, poți vizita obiectivele turistice din zona Maramureșului (Bârsana, Săpânța, Sighet), te poți plimba prin natură pe jos sau călare pe caii de rasă pe potecile înguste sau pe drumurile de munte cu mașinile 4×4, ATV-urile sau snowmobilele. Uneori, mai poți lua parte alături de localnici la evenimente importante din viața lor cum ar fi nunta, botezul sau o zi de naștere sau îți poți petrece serile alături de ei în jurul focului de tabără, ascultându-le poveștile sau cântând împreună.

Cât costă?

O aventură în stațiunea turistică Borșa, în inima Maramureșului, te costă în jur de 100-150 de Euro pe zi/persoană, cu mențiunea că majoritatea pachetelor turistice sunt UltraAll Inclusiv. Prețul plătit este nesemnificativ în comparație cu experiențele pe care le vei trăi în această zonă. Cu siguranță vei pleca de aici cu o energie pozitivă debordantă, o grămadă de amintiri plăcute și cu gândul la o reîntoarcere în aceste locuri minunate.

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*