Ești în vacanță și ai nevoie urgent de bani? Iată 3 soluții rapide

Vacanța reprezintă întotdeauna un prilej de relaxare ori distracție și nimic nu se compară cu o escapadă reușită. Numai că lucrurile nu merg mereu doar așa cum ai anticipat, iar situațiile neprevăzute îți pot da peste cap planurile. În general, banii pot rezolva orice altă problemă ar putea apărea, însă ce se întâmplă atunci când banii sunt problema? Poți, de pildă, să zbori de la București la Cluj Napoca, să ai un sejur de vis, însă, dintr-un anumit motiv, să ratezi cursa de întoarcere și să fii nevoit să achiziționezi un alt bilet, deși resursele nu îți permit. Vestea bună este că și pentru aceste situații dificile există soluții.

Apelează la familie
Dacă există cineva pe care să te poți baza că este gata oricând să te ajute atunci când te afli într-o situații dificilă, atunci cu siguranță acel cineva este reprezentat de familie. În cazul în care traversezi o perioadă critică atunci când ești plecat în vacanță și ai neapărat nevoie de bani, poți să iei legătura cu apropiații tăi și să îi rogi să îți transfere suma necesară. Metoda este una la îndemână, pentru că familia va face tot posibilul să te ajute, iar cu mijloacele tehnologice existente în prezent, transferul se va face foarte rapid și banii vor ajunge în posesia ta imediat. Potențialul dezavantaj al acestei soluții constă în posibilitatea de a transfera problema de la tine către familie, pentru că în cazul în care cei dragi nu au resursele necesare pentru a te ajuta, vor cere la rândul lor din alte părți. Totuși, dacă cei din familie vor fi salvarea ta, vei beneficia de avantajul lipsei oricărei forme de dobândă, iar termenul de returnare a datoriei cu siguranță va fi flexibil.

Folosește limita de credit de pe card
Dacă ai un card de credit, poți retrage bani de pe el, dar la o dobândă mai mare decât cea obișnuită. Dacă ai o balanță pozitivă, există posibilitatea să extinzi limita de credit și să poți extrage mai mulți bani, ceea ce ar putea fi suficient pentru situația în care te afli. Singurul inconvenient, pe lângă cel referitor la dobândă, constă în existența posibilității ca banca la care ai contul deschis să nu poată extinde limita de credit decât dacă te prezinți la sediu sau contactezi telefonic reprezentanții săi. Totuși, există și varianta de a putea face o solicitare online, însă nu toate băncile oferă acest avantaj. Spre deosebire de opțiunea de a solicita familiei ajutorul, această variantă este mai sigură pentru că banca are cu certitudine resursele necesare.

Apelează la un credit online urgent
O soluție rapidă și eficientă este cea a creditelor online, la care ai acces oricând, pe site-urile companiilor ce oferă astfel de servicii. Poți obține un credit online urgent fără a fi nevoie să faci eforturi precum deplasatul la sediu, așteptat la cozi sau justificări. Limita de credit variază în măsura în care ai mai apelat la serviciile companiei în cauză. Clienții noi au acces la un prim împrumut cu o limită care crește la următoarele împrumuturi. Termenul de returnare a banilor este de 30 de zile de la data împrumutului, dar acesta poate fi prelungit în schimbul unei taxe. Platformele online care acordă astfel de împrumuturi oferă posibilitatea de a calcula online suma finală pe care o vei înapoia, astfel că vei fi conștient de la început de totalul pe care va trebui să îl restitui. Această soluție este una tot mai populară și avantajoasă mai ales prin prisma accesibilității. Timpul de așteptare este minim, pentru că banii îți vor intra imediat în cont, iar asta nu poate fi decât îmbucurător, mai ales atunci când ești în vacanță și ai nevoie imediată de bani.

Situațiile neplăcute pot apărea oricând, dar lipsa banilor atunci când ești departe de casă este o problemă ce trebuie rezolvată rapid. În funcție de cât de mare este suma de care ai nevoie, de posibilitățile ulterioare de acoperire a datoriei, dar și de cât de urgent îți trebuie banii, poți alege să apelezi la familie, bănci sau platformele de credit online. Există destule soluții, iar alegerea îți aparține.

Sursa foto https://pixabay.com/en/coins-banknotes-money-currency-1726618/

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*