Învățarea prin joacă, una dintre cele mai interesante metode pentru copii

Copiii nu numai că vor interacționa între ei, dar vor avea oportunitatea de a învăța multe despre propria persoană, cum să își pună în valoare calitățile și cum să se adapteze într-o societate aflată în continuă evoluție.

Părinții care vor înțelege la timp această nevoie a copiilor de a se integra, vor pune bazele unui caracter puternic și sănătos din toate punctele de vedere. Art of Play vine în sprijinul acestor părinți, contribuind decisiv la educarea celor mici prin intermediul jocurilor și a jucăriilor educative, activități gândite pentru mai multe categorii de vârstă și pentru a-i ajuta și pe adulți să reintre în lumea inocenței pentru a-și descoperi copiii.

Transformă învățatul într-o activitate distractivă

Metodele clasice sunt înlocuite cu cele alternativă, punându-se accent pe joacă și pe lucrurile care îi fac plăcere celui mic. Echipa și-a propus să ofere o alternativă în educația copiilor, o alternativă care să îi încânte atât pe cei mici, cât și pe părinții lor.

Cu ajutorul jucăriilor educative Art of Play copiii vor învăța cum să abordeze provocările vieții, vor învăța să fie siguri pe ei și pe propriile forțe și își vor descoperi și pune în valoarea talentele și abilitățile.

Școala pe care o știm cu toții nu mai este unica metodă prin care copiii pot învăța lucruri despre ei și despre mediul înconjurător. Tocmai de aceea, Art of Play deschide alte și alte portițe, gândind activități adaptate vremurilor în care trăim.

Transparență, onestitate și integritate – de la părinți pentru alți părinți

În fiecare copil există puncte tari, talente care așteaptă să fie descoperite. Prin astfel de metode alternative, toate acestea vor fi puse în valoare, iar părinții vor învăța despre copii.

În plus, adulții au oportunitatea de a reintra în lumea copilăriei, alături de cei mici, cu care vor avea șansa să creeze acea legătură care să le permită o relație foarte bună pe tot parcursul dezvoltării copilului.

Art of Play – pentru părinți care vor să se joace cu copilul lor

Părinții care doresc să se joace în acest mod cu cei mici, părinții care conștientizează importanța metodelor alternative de educare în societatea actuală, vor găsi pe artofplay.ro tot ceea ce au nevoie.

Jucăriile educative le sunt oferite celor mici, astfel încât ei să învețe prin joc, având parte atât de momente frumoase alături de părinți, cât și de experiențe interesante care îi vor ajuta pe tot parcursul procesului de creștere.

Ca părinte, ai ocazia să schinbi cheltuielile cu jucăriile în investiții pentru viitorul celui mic. Vei vedea cât de încântat va fi copilul când va putea să se joace alături de tine, dar să și învețe în același timp.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*