Plajele secrete din România

Vacanța de vară înseamnă pentru multă lume mare, soare și plajă. Însă pe timpul verii plajele de la malul mării pot fi extrem de aglomerate, lucru mai puțin plăcut pentru cei ce caută liniștea și relaxarea și mai puțin distracția și zgomotul. Avem însă vești bune pentru voi, există plaje pe care vă puteți relaxa, fără șezlonguri și muzică asurzitoare. Acestea sunt plajele “secrete”, cunoscute de puțină lume, și ne dorim să rămână așa mereu. Vi le vom dezălui însă în rândurile următoare. Secretul rămâne între noi!

Plajele secrete din Romania 1

Picture 1 of 5

Plaja de la Tuzla

Pentru cei ce caută liniștea, marea de o culoare superbă și plaja curată de la Tuzla sunt ideale. Aici vă puteți bucura de soare și de valurile mării, fără a fi deranjați de zgomot și de prea multă lume.

Plaja de la Corbu

Plaja de la Corbu este situată la 35 de kilometri distanţă de Constanţa, fiind cea mai sălbatică de pe litoralul românesc. Plaja are o lungime de aproximativ 20 de kilometri, iar aici veți găsi o oază de liniște și relaxare. Puteți ajunge la Plaja de la Corbu cu maşina, pe drumul care duce la Năvodari.

Plaja de la Sulina

Plaja de la Sulina este o altă plajă deosebită. Apa curată, limpede, curată şi cu o adâncime mică este perfectă petnru cei ce caută un mediu propice de relaxare. Plaja este situată la 3 kilometri distanţă de Sulina și puteți ajunge acolo pe jos sau cu maşina.

Plaja de la Gura Portiţei

Aflată la 70 de kilometri distanţă de oraşul Tulcea, plaja de la Gura Portiței este un loc izolat, uitat de lume, aici ajungându-se pe calea apei. Plaja se află într-un sat de pescari, Jurilovca,  ce face parte din rezervatia Deltei Dunarii. Are o lungime de 4 kilometri şi desparte Marea Neagră de Lacul Goloviţa. Pentru a ajunge aici, luați vaporul din Jurilovca sau închiriați o șalupă. Plaja impresioneaza prin nisipul său foarte fin si apa limpede și vă va determina cu siguranță să vă întoarceți.

Plaja de la Sfântu Gheorghe

O altă plajă care vă va oferi momente de linişte şi relaxare totală este cea de la Sfantul Gheorghe. Situată la trei kilometri de localitatea Sfântul Gheorghe, plaja nu este deloc aglomerată, fiind ideală pentru cei ce vor liniște și intimitate. De pe plajă, în partea dreapta se poate vedea gura de vărsare a braţului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră.

Plaja Gostinu

Pentru bucurestenii care nu au timp să meargă la mare, plaja Gostinu este locul ideal. Situată la 30 de km de capitală, in judetul Giurgiu, plaja este foarte curata, intima și liniștită. Mai mult, este marginita de o padure in care vă puteți regfugia atunci când razele soarelui devin prea puternice.

Plaja din Vadu

Un alt loc deosebit se află la doar 15 kilometri de Navodari. Este vorba despre Plaja din Vadu, ce face parte din Rezervatia Deltei Dunarii. Aici veți avea sposibilitatea de a vă relaxa, departe de agitatia din statiunile faimoase din Constanta. Pentru a ajunge aici, mergeți până in Navodari, urmariți indicatoarele catre Corbu, iar la iesirea din sat faceți dreapta catre Vadu.

 

 

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*