Punctele ANRP și tranzacționarea acestora

Vrei să cumperi puncte ANRP? Vrei să tranzacționezi puncte ANRP și nu știi de unde să începi? Alege echipe care îți pot oferi consultanța necesară. Lucrează cu oameni recunoscuți pentru seriozitatea, integritatea și transparența lor, astfel încât să fii sigur că îți vei redobândi bunul pierdut sau echivalentul acestuia.

Tranzacționarea punctelor ANRP este reglementată în legislația românească, astfel că nu trebuie să ai emoții că ai putea comite vreo eroare. Procedurile, dacă vrei să cumperi puncte ANRP, sunt explicate în lege, iar o echipă de specialiști în domeniu te poate ajuta în cazul în care ai vreo nelămurire sau dacă vrei să predai sarcinile unor oameni care știu exact ce să facă.

De ce au apărut punctele ANRP

Punctele ANRP au apărut odată cu Legea 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România. Aceste puncte au venit ca o soluție pentru proprietarii care și-au pierdut bunurile, asta din cauza faptului că dosarele înaintate Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietății durează foarte mult până când să fie finalizate.

Punctele ANRP pot fi tranzacționate foarte ușor într-un cabinet notarial, fără ca proprietarii să fie nevoiți să își piardă timpul cu birocrația, iar apoi să aștepte ani de zile până când să își primească drepturile.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în urma mai multor sesizări, a obligat statul român să vină cu o soluție pentru a rezolva cazurile, iar punctele ANRP au devenit astfel o opțiune mult mai bună pentru proprietari.

Cum se tranzacționează punctele ANRP

Punctele ANRP pot fi vândute în câțiva pași simpli, iar în câteva ore poți obține banii. Primul pas este acela de a te prezenta în fața unui notar, în prezența căruia vei semna un contract de vânzare-cumpărare a punctelor ANRP pe care le deții.

Notarul va certifica toate documentele pe care I le-ai prezentat, iar plata de compensare a punctelor ANRP se face fie printr-un ordin de plată, fie în numerar – dacă suma nu depășește 50.000 de lei.

Tot ceea ce rămâne de făcut este ca persoana care a încasat banii să prezinte notarului un extras de cont pentru a dovedi acest lucru.

Specialiștii te pot ajuta

Chiar dacă procedurile de recuperare a bunurilor au fost mult simplificate odată cu apariția punctelor ANRP, cu ajutorul cărora poți primi compensarea cuvenită, sfatul unor specialiști nu strică niciodată. Există numeroase firme care oferă servicii de consultanță în acest sens, iar experiența lor este un motiv în plus să apelezi la acestea pentru a fi sigur că obții ceea ce ți se cuvinte în timpul cel mai scurt și fără a întâmpina probleme.

Dosarele care ajung la Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietății vor rămâne mult timp acolo, fără a fi soluționate, iar inclusiv când apare o decizie, trebuie așteptat pentru organizarea licitațiilor și îndeplinirea restul procedurilor legale.

Tranzacționarea punctelor ANRP este o soluție mult mai eficientă, care te ajută fie să cumperi puncte ANRP în timp foarte scurt, fie să le vinzi pentru a obține echivalentul proprietății tale în bani.

Consultanța în acest domeniu este un lucru care te va ajuta mult. Nu vei pierde timp cu documente numeroase și nici nu vei avea mult de așteptat până când să îți redobândești drepturile.           

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*