Restaurantul Blanche – perfect pentru o nuntă de vis

Nunta este unul dintre cele mai emoționante și frumoase momente din viața oricui, dar necesită și mult timp și răbdare pentru organizarea ei, de la alegerea locației potrivite până la alegerea mărturiilor sau a melodiei pe care se va desfășura dansul mirilor. Primul și cel mai important pas pe care trebuie să îl faci este rezervarea locației potrivite pentru nuntă și acest pas se poate dovedi a fi unul dificil, mai ales dacă îl lași pe ultima sută de metri. Există cupluri care și-au rezervat restaurantul chiar și cu 2 ani înainte de ziua nunții pentru a fi siguri că evenimentul se va desfășura în locația visurilor lor.

Alegerea restaurantului perfect ar trebui să țină cont de câteva elemente simple, cum ar fi numărul de invitați, ringul de dans, aspectul sălii, accesibilitatea, etc. Restaurantul perfect pentru nuntă diferă de la cuplu la cuplu. Unii își doresc o locație mare, spectaculoasă, în timp ce alții își doresc mai multă intimitate și romantism. Locația trebuie să impresioneze invitații, dar în același timp să ți se potrivească perfect, să te simți confortabil și să dai frâu liber distracției. Există locații care ne fac uneori să ne simțim stingheri. Genul acesta de locații ar trebui să fie eliminate de pe lista cu opțiunile de restaurante pentru nuntă. Pentru a-ți ușura munca, am decis să discutăm toate elementele pe care ar trebui să le aibă un restaurant pentru a fi considerat o opțiune prin prisma unui exemplu concret: restaurantul Blanche, situat la parterul hotelului Ramada Constanța. Ce are acest restaurant de este atât de special?

De la primul pas pe care îl faci în restaurantul Blanche, îți vei da seama că într-adevăr te afli în locul potrivit și deja te vezi dansând valsul pe ringul de dans. Acest restaurant este unul elegant, rafinat și spațios. Ferestrele mari, candelabrele impunătoare, scaunele cu un design minimalist, toate combinațiile de culori sunt realizate cu mult bun gust și aduc un plus la aspectul final al restaurantului.

Nu putem vorbi de restaurantul Blache fără să menționăm beneficiile pe care le ai dacă vrei să îți faci nunta aici. Vorbim de meniuri personalizate, de degustări de meniuri până îl găsești pe cel mai potrivit, dar și de asistență specializată pe toată durata evenimentului. Stfel, vei avea parte de un fel de wedding planner, dar gratuit, din partea Ramada Constanța. Acest lucru te ajută să economisești sume mari de bani pe care le poți investi în diverse momente speciale cu care să îți surprinzi invitații.

De obicei, atunci când vine vorba de nunți, se pune problema cazării anumitor invitați care vin din alt oraș. Și din acest punct de vedere, restaurantul Blanche are un avantaj important pentru că se află în incinta hotelului Ramada Constanța și cuplurile care aleg acest restaurant beneficiază și de tarife speciale la serviciile de cazare pentru invitați.

Nu în ultimul rând, echipa Ramana Constanța are grijă de viitorii miri care aleg să își celebreze iubirea și acest moment important la restaurantul Blanche și le oferă un apartament pentru noaptea nunții și o sticlă de vin care îi așteaptă după plecarea invitaților. Totodată, la aniversarea de un an a căsniciei, puteți veni din nou la restaurantul Blanche să vă reamintiți momentele frumoase la o cină din partea echipei Ramada!

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*