Locuri turistice din România care merită vizitate:

Top 5 destinații de vacanță unde să mergi cu prietenii

Sursa foto: Shutterstock

 

Planificarea unei vacanțe cu prietenii poate fi o adevărată provocare, pentru că aveți de ales împreună locuri unde să călătoriți pentru distracție, relaxare, experiențe inedite, poate și-un strop de aventură. Îți prezentăm recomandări pentru destinații turistice din România și Europa, ca să te bucuri de o vacanță de neuitat, alături de cei dragi!

Constanța – relaxare și distracție toată vara

La doi pași de casă te așteaptă super distracție estivală, mai ales dacă prinzi și festivaluri de muzică sau alte evenimente culturale. Urmărește calendarul de concerte, târguri, manifestări tradiționale, întreceri de sporturi nautice și alte prilejuri de a vizita Constanța, orașul de la malul Mării Negre. Cluburile din Mamaia te așteaptă cu petreceri până-n zori, așa că rezervă un sejur pe litoralul românesc, pentru o vacanță de vară cu gașca de prieteni.

Dubrovnik – vacanță la mare și la munte în același timp

Distrați-vă într-o vacanță cu peisaje marine și aventuri montane, la Dubrovnik, în Croația. Îi vei convinge ușor pe amicii tăi că vestitul oraș de la Marea Adriatică este o destinație turistică ideală pentru grupul vostru de prieteni. Găsiți aici istorie, cultură, excursii pe munte, sporturi nautice, plajă, distracție și relaxare. Într-o regiune unde vara este generoasă și toamna-i blândă, veți petrece un sejur excelent, cu aventură și veselie.

Amsterdam – veselie pe bicicletă

Merită să mergi în vacanță la Amsterdam, unul dintre cele mai frumoase orașe europene, o destinație turistică excelentă pentru toate vârstele. Adună-ți grupul de prieteni și porniți într-o aventură pe biciclete, ca să admirați peisajele pitorești ale metropolei olandeze. Plimbați-vă cu barca pe râul Amstel, admirați morile de vânt, vizitați muzee și expoziții. Berea bună și distracția din cluburi vor completa un sejur memorabil la Amsterdam, Veneția Nordului. 

Lisabona – în Europa la plajă, pe malul oceanului

Vreți să mergeți la plajă, să vă distrați în club sau să vizitați obiective culturale și istorice? O alegere inspirată este Lisabona, capitala portugheză ce vă așteaptă pe toată durata anului, pentru o vacanță totală. Sfătuiește-te cu gașca de amici și rezervați un sejur la un resort de pe malul oceanului sau la o pensiune tradițională, ca să trăiți din plin experiențele lusitane. Veți fi încântați de ospitalitatea localnicilor, de frumusețea peisajelor și de istoria interesantă a acestei regiuni.

Barcelona – aventură catalană pentru o vacanță de vis

Una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță cu prietenii este Barcelona, metropola catalană ce găzduiește milioane de turiști în fiecare an. Veți admira aici monumente celebre, precum Sagrada Familia, Castelul Montjuic, Casa Mila, Casa Batllo, adevărate simboluri ale arhitecturii spaniole. Veți vizita locuri faimoase, ca Parcul Guell, La Rambla, plaja Barceloneta, Muzeul Picasso, Vârful Tibidabo, Muzeul Ciocolatei sau Aquarium. Găsiți ușor bilete de avion România-Spania, ca să planificați un sejur la Barcelona, pentru o vacanță de vis în orice anotimp. Iar dacă prindeți și-un meci de fotbal al Barçei pe Camp Nou, sunteți un grup de amici norocoși!

Inspiră-te din recomandările prezentate și alege destinația de vacanță preferată, ca să petreci alături de prietenii tăi un concediu de neuitat!

 

0 0 voturi
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vedeti toate comentariile
Distribuie: