ATRACȚII SI OBIECTIVE TURISTICE DIN COMUNA RUCĂR. Descoperă România și vezi aici lista cu locuri, atracții și obiective turistice din comuna Rucăr, județul Argeș.

Localitatea Rucar este una dintre localitatile cele mai vizitate ale regiunii Argesului.

Localitatea Rucar este amplasata pe valea Dambovitei. Numarul de locuitori este destul de dimensiune medie, de circa 6237 locuitori.

Localitatea Rucar se afla in apropierea judetului Brasov, avand in alcatuire satul Rucar si Satic.

In apropierea localitatii Rucar putem admira crestele muntilor Iezer-Papusa, Fagaras, Piatra Craiului, Leaota. Tot aici, culoarul Rucar Bran le dezvaluie turistilor peisaje superbe, bogate in paduri de foioase si conifere, cu creste destul de inalte.

In localitatea Rucar principala indeletnicire a satenilor este crescutul oilor. Asadar, turistii care vor vizita regiunea vor putea pleca cu amintiri frumoase despre modul de crestere al oilor, dar si despre prepararea branzeturilor, specialitatile zonei.

Localitatea Rucar abunda prin numarul de pensiuni si hoteluri, inaltate parca pentru a sta la dispozitia turistilor in fiecare clipa. Ori de cate ori turistii ajung in aceasta zona vor putea urma traseele recomandate de catre gazduitori, vor putea participa la diferite targuri si obiceiuri ale zonei.

Bine de stiut:

Localitatea Rucar se afla in apropierea Branului, reper istoric si cultural al intregii regiuni.