Stațiunea Pârâul Rece din orașul Predeal, județul Brașov

Situata la o altitudine de 960 m, stațiunea climaterica Paraul Rece este poziționata la confluența dintre Rasnoava si Paraul Mic, fiind o localitate componenta a orașului Predeal.

Statiunea Paraul Rece din orasul Predeal judetul Brasov - flickr

Bioclimatul tonic, stimulent, caracterizat printr-o presiune atmosferica relativ joasa, aerul curat, lipsit de praf si alergeni, bogat in radiatii ultraviolete si cu o ionizare accentuata a atmosferei sunt factori naturali benefici in tratarea afectiunilor ca: nevroza astenica, starile de debilitate, surmenajul fizic si intelectual, convalescenta cu stare generala buna, hipertiroidia benigna, rahitismul si tulburarile de crestere la copii.

Exista multe oportunitati de explorare a zonei si organizare de excursii si drumetii in orice sezon. Printre posibelele destinatii se numara: Sinaia, Castelul Peles, Cota 1400, Rasnov, Poiana Brasov, Brasov, Prejmer, Harman, Sighisoara, Fagaras, Bran, Moeciu, Fundata, Pestera, Cabana Trei Brazi etc.

Statiunea Paraul Rece, destinata tineretului in special, dispune de hoteluri, vile, terenuri de sport, club cu sala de spectacole, biblioteca, discoteca, partii de schi dotate cu teleschi si babyschi.

Statiunea este excelenta pentru relaxare si agrement in timpul verii.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*