Stațiunea Trei Ape din comuna Brebu Nou, județul Caraș-Severin

Atunci cand vrei sa ai parte de relaxare si tratament poti opta sa incerci frumusetile statiunii Trei Ape, situata in apropierea localitatii Resita, la nici 35 de kilometric de aceasta.

Statiunea Trei Ape din comuna Brebu Nou judetul Caras-Severin - flickr

Statiunea Trei Ape se afla situata chiar pe muntele Semenic, intre localitatile Brebu Nou si Garana.

Pentru a ajunge aici este nevoie sa urmati traseul spre localitatea Valiug dinspre Resita. In drumul vostru spre statiune nu aveti cum sa nu remarcati frumusetile coplesitoare ale Pasului Prislop. Dupa ce treceti de Pasul Prislop veti ajunge in localitatea Garana. La iesire, la nici 4 kilometri, veti pasi in statiunea Trei Ape, loc sigur pentru odihna si tratament, aceasta incadrandu-se perfect in cele mai linistite zone, fara fluctuatii permanente de turisti.

Chiar in interiorul statiunii putem admira frumusetile lacului Trei Ape. De asemenea, hotelurile si pensiunile amplasate in aceste locuri sunt gata oricand sa isi puna la dispozitia clientilor serviciile.

Petrecerea concediului in aceasta statiune va face sa uitati de monotonia marilor orase. In timpul verii puteti practica pescuitul, puteti face plaja, va puteti scalda in voie in lacul Trei Ape, iar in timpul iernii puteti incerca traseele montane marcate pentru a admira frumusetile locului, statiunea aflandu-se la aproximativ 850 metri altitudine.

Bine de stiut:

In localitatea Garana, an de an putem participa la Festivalul de Jazz.

Odata ce ajungeti in localitate puteti practica sporturile nautice chiar pe lacul Trei Ape, putand astfel inchiria echipament nautic si barcute de la centrul nautic al lacului.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*