Stațiunea Ocna Șugatag din comuna Ocna Șugatag, județul Maramureș

Situata la o altitudine de 490 m in Depresiunea Maramures, la 20 Km de orasul Sighetu Marmatiei, statiunea balneoclimaterica Ocna Sugatag reprezinta locul ideal pentru tratarea afectiunilor reumatismale.

Statiunea Ocna Sugatag din comuna Ocna Sugatag judetul Maramures - flickr

Aceasta statiune balneoclimaterica este cunoscuta datorita apelor minerale clorurosodice concentrate si bioclimatului sedativ de curatare.

Prin intermediul electroterapiei, hidroterapiei, termoterapiei, masajului medical si al altor metode moderne de tratament se trateaza afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze si poliartroze); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala; afectiuni post-traumatice; afectiuni neurologice periferice (pareze usoare, sechele dupa polineuropatii); afectiuni ginecologice.

Ocna Sugatag pune la dispozitia turistilor cluburi, bazine acoperite, plaje, parcuri, spatii comerciale si, nu in ultimul rand, baze de tratament moderne.

Peisajul deosebit, aerul proaspat, arhitectura cu specific maramuresean, precum si invecinarea cu rezervatia naturala „Padurea Craiasca” invita la relaxare si creeaza o stare de bine pe care nu o uiti prea usor.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*