Stațiunea Tășnad din orașul Tășnad, județul Satu Mare

Statiunea Tasnad, se afla la 2 km de centrul orasului, in judetul Satu-Mare.

Statiunea Tasnad din orasul Tasnad judetul Satu Mare - flickr

Apa termala are o temperatura de suprafata de 72ºC si o mineralizare totala de 9,84 g/l, este predominant clorurata-bicarbonatata-sulfatata (din punct de vedere al dominantei anionilor) si sodica-calcica-magneziana in prezenta amoniului si potasiului.

Aceste calitati o recomanda pentru utilizarea in cura externa, in afectiuni reumatismale degenerative, afectiuni reumatismale abarticulare, afectiuni neurologice periferice cronice, afectiuni ginecologice cronice (in afara puseelor inflamatorii), afectiuni posttraumatice, boli asociate (boli profesionale, endocrine, boli de metabolism), dar si pentru bai tonifiante, de intretinere a conditiei fizice sau, pur si simplu, agremental, prin imbinarea curelor de apa, aer si soare.

Statiunea beneficiaza de: 3 bazine cu apa termala neacoperite si o piscina cu apa rece, garderoba, cabine amenajate pentru masaje recuperatorii si reflexoterapie, spatii de cazare, unitati de alimentatie publica.

Bine de stiut:

Iar daca tot sunteti prin zona, nu uitati sa vizitati si: Muzeul Orasenesc, Biserica Reformata, Casa de cultura, Catedrala Ortodoxa.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*