Cum Să Obții Un Împrumut Fără Un Venit Constant?

Faptul că nu obțineți un venit constant nu înseamnă neapărat că nu puteți plăti un credit. Plecând de la această preconcepție, multe persoane consideră că nu pot aplica pentru împrumut atunci când au nevoie de o sumă de bani. CreditPrime oferă soluții pentru cei care au nevoie de bani rapid, oferindu-le posibilitatea să aplice ușor pentru un împrumut online.

Pași Pentru a Obține Un Împrumut Fără Adeverință de Venit

Varianta mai bună de împrumut atunci când nu puteți demonstra că aveți un venit constant este să aplicați pentru împrumuturi nebancare. Oferta instituțiilor financiare care au o astfel de ofertă în portofoliu nu este la fel de atrăgătoare din punct de vedere al comisioanelor și dobânzii în comparație cu creditele bancare, dar este o soluție atunci când trebuie să obțineți bani urgent.

Procesul de obținere a unui astfel de împrumut este următorul:

  • Solicitantul depune cererea de credit împreună cu copia actului de identitate
  • Procesul de depunere a cererii de creditare precum și analiza documentelor se desfășoară online
  • Solicitantul primește un răspuns în cel mai scurt timp posibil
  • În cazul unui răspuns afirmativ, clientul primește banii imediat în cont

Care Sunt Beneficiile Pentru Solicitanți?

Există anumite tipuri de credite care intră în această categorie. Cel mai des întâlnit este tipul de credit pensionari. Aceștia reprezintă o categorie vulnerabilă de clienți care au nevoie de sume mici, pentru o perioadă limitată de timp. Pornind de la nevoile acestora, CreditPrime a creat opțiunea de credite pentru care nu este nevoie de adeverință de venit, respectând următoarele reguli:

  • Sumele solicitate în astfel de condiții sunt de obicei mici, până în 2,000 RON
  • Solicitanții nu petrec foarte mult timp căutând documente care să demonstreze faptul că încasează venituri
  • Transmiterea documentelor solicitate de bancă se depun de cele mai multe ori online
  • Singura parte care își asumă un risc este instituția financiară care acordă împrumutl deoarece se poate întâmpla ca solicitantul să nu mai poată plăti ratele lunare
  • Atât transferul creditului acordat, cât și rambursarea sumelor stabilite lunar se fac prin transfer bancar, simplu și rapid.

Concluzionând, întreg procesul de acordare a creditelor pentru persoanele care nu pot dovedi că încasează un venit constant este destul de ușor de urmărit. Pe lângă avantajele oferite de procesul simplu de solicitare, există și dezavantajul limitării sumei maxime acordate. Cu toate acestea, astfel de împrumuturi reprezintă o soluție de obținere rapidă a unor bani atunci când aveți nevoie urgentă. 

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*