Cascada Putnei din comuna Tulnici, județul Vrancea

Peisajul creat la revarsarea cascadei Putnei este unul destul de mirific, ce trebuie observat de ochii fiecaruia dintre noi.

Cascada Putna se afla situata in apropierea satului Lepsa, fiind una dintre cele mai importante rezervatii geologice din tara. Dimensiunea rezervatiei nu este foarte mare, fiind cuprinsa in limita a 10 hectare, insa atractiile naturale sunt destul de bine conturate.

Admirata anual de zeci de turiști romani si straini, curiosi de descoperirile naturale din tara, cascada incanta prin lungimea sa de 76 metri.

Frumusetea cascadei poate fi admirata atat vara, in anotimpul cel mai calduros, cand peisajul verde de jur imprejurul sau ii da un farmec aparte. Nici iarna nu este de neglijat.

Bulgarii de zapada, dar si turturii ce atarna pe toata inaltimea cascadei iti dau senzatia
unui mediu polar nemaintalnit.

Nu de putine ori s-a spus ca cei veniti aici pentru a o admira pot beneficia de proprietatile sale curative, cascada oferind o buna relaxare psihica pentru cei incarcati de atmosfera apasatoare a marilor centre urbane.

cascada-putnei-din-comuna-tulnici-flickrIstoric Cascada Putnei din satul Lepsa:

Obiective principale de vizitat la Cascada Putnei:

Program de vizitare Cascada Putnei:

Tarif vizitare Cascada Putnei:

În apropiere de Cascada Putnei mai puteți vizita următoarele obiective turistice: 

Contact Cascada Putnei din satul Lepsa:
Tel:-
Email: –
Web: –

Adresa Cascada Putnei din satul Lepsa:

Localitate: –
Strada: –
GPS: –

Cum se ajunge la Cascada Putnei:

Lepsa se afla situata la poalele muntilor Vrancei, la 80 de kilometri de Focsani. Pentru a ajunge aici va trebui sa urmati traseul Focsani-Targu Secuiesc.

Accesul spre cascada se face prin satul Lepsa, turistii fiind fortati sa urce cateva scari din piatra. Atunci cand se urca spre cascada, turistii pot admira ochiurile de apa formate de raul involburat.

Galerie foto Cascada Putnei din satul Lepsa:

Ai vizitat Cascada Putnei?

Ce ți-a plăcut cel mai mult la Cascada Putnei?

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*