Otopeni, nu doar un oraș de tranzit

Dacă în vremurile îndepărtate era un sat modest cunoscut ca Hodopeni, din anul 2000 și-a câștigat titulatura de oraș. La urma urmei, Otopeni nu mai este deloc un biet sat ci devine treptat un oraș înfloritor, un oraș în care tot mai multe familii râvnesc să trăiască și chiar s-ar putea spune că este un veritabil magnet pentru investitori. Întâi de toate, Otopeni este avantajat de amplasarea sa grozavă în imediata apropiere a Bucureștiului. La sud, se învecinează cu linia de Centură a Bucureștiului, la nord cu calea ferată București-Urziceni, la vest se învecinează cu Mogoșoaia, iar la est cu comuna Tunari.

Otopeni (1)

Picture 1 of 5

Otopeni, un magnet pentru investiții

Mai ales amplasarea sa și faptul că pe teritoriul său funcționează Aeroportul Internațional „Henri Coandă” au condus la puternica dezvoltare economico-socială. În prezent, Otopeni este un oraș care oferă nenumărate facilități de sănătate și educație, așa că tot mai multe familii își doresc să locuiască aici, unde nivelul de trai și standardul de viață înregistrează creșteri uluitoare. Mai apoi, în Otopeni se află și o serie de companii românești și străine, companii precum Peugeot, BMW, Karl Heintz Dietrich, NHR Agropartners, Andreas Stihl Motounelte și  Philip Morris România, care sprijină continuu dezvoltarea economică.

Desigur existența Aeroportului Internațional „Henri Coandă” oferă orașului și un puternic caracter de tranziție, ceea ce a condus la apariția a numeroase facilități care susțin turismul de tranziție. Sunt aici opțiuni de cazare de excepție, precum pensiuni și hoteluri care pun la dispoziția oaspeților camere twin, camere duble, camere triple și suite, prevăzute cu baie proprie, televizor, aer condiționat și multe alte dotări premium. De asemenea, se asigură transfer la și de la Aeroportul Internațional Henri Coandă sau Gara de Nord. Turiștii care optează pentru ședere în Otopeni sunt întotdeauna mulțumiți de serviciile primite și de confortul de care beneficiază. În plus, hotelurile și pensiunile din Otopeni dețin restaurante care servesc preparate a la carte, precum și baruri unde oaspeții se pot relaxa după o călătorie obositoare sau după o zi petrecută în agitația capitalei.

Distracție și destindere aproape de Otopeni

Este de menționat și faptul că Otopeni se află la distanțe foarte mici de unele obiective de mare importanță, precum Willbrook Platinum Business and Convention Center, Băneasa Business & Technology Park sau Therme București. La câțiva kilometri distanță se află și unele dintre cele mai populare atracții, cum ar fi Muzeul Satului Dimitrie Gusti, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Muzeul Național de Artă, Opera Naţională și Teatrul Naţional. Waterpark București, Grădina Zoologică Băneasa, Acvamania și Grădina Cișmigiu sunt alte puncte de atracție care se află în vecinătatea orașului Otopeni.

Prin urmare, turiștii care doresc să se destindă, precum și familiile cu copii au suficiente opțiuni de petrecere a timpului. Waterpark București este o atracție de neratat pe timp de vară, reușind să îndeplinească atât cerințele adulților, cât și ale copiilor. Cei mici se pot distra de minune în Happy Land sau Kids Land, în timp ce adulții se pot relaxa în zona VIP unde beneficiază de baldachine și de servire ireproșabilă. De asemenea, Waterpark organizează petreceri tematice pentru copii, aniversări, petreceri team-building și evenimente corporate.

Cei care ajung în Otopeni și au ceva mai mult timp la dispoziție, se pot bucura de un răsfăț deplin la Therme București, care pune la dispoziție trei zone de relaxare, și anume Galaxy, Palm și Elysium, potrivite pentru familiile cu copiii, cât și pentru persoanele care doresc să se relaxeze la piscină, servind un cocktail. Therme București se află în imediata apropiere de Otopeni și oferă un spațiu divin pentru destindere, piscină cu valuri, pool bar, șezlonguri cu hidromasaj, jacuzzi, vitamin bar, piscină panoramică cu seleniu și zinc și saune cu ierburi aromatice.

 

 

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*