Otopeni, un sprijin de încredere pentru afacerile tale

Din ce în ce mai mult, Otopeni începe să atragă atenția investitorilor, antreprenorilor, oamenilor de afaceri și tuturor celor preocupați de cariera lor. S-ar putea spune că Otopeni nu mai este un mic orășel, apreciat pentru apropierea față de capitala României. Otopeni este deja un punct de interes, în jurul căruia încep să roiască tot felul de afaceri, iar industria hotelieră nu pierde deloc oportunitatea de a se dezvolta.

Desigur, amplasarea sa în imediata apropiere a Bucureștiului a fost decisivă pentru dezvoltarea socio-economică promițătoare de care s-a bucurat Otopeniul. Dacă la sud se învecinează cu linia de Centură a Bucureștiului, iar la nord cu calea ferată București-Urziceni, Mogoșoaia se află la vest, iar în est comuna Tunari. Altfel spus, împrejurimile Otopeniului sunt și ele de mare ajutor pentru cei veniți aici. Bucureștiul e foarte aproape de cei care au nevoie să intre în contact cu capitala, iar pentru cei doritori de puțină relaxare, de puțină istorie sau se află în situația de a organiza un eveniment de înaltă ținută, atunci Mogoșoaia este o alegere potrivită.

Revenind la Otopeni, pe lângă apropierea de București, mai intervine un alt factor hotărâtor pentru prosperitatea acestui oraș. Bineînțeles, este vorba despre Aeroportul Henri Coandă, care  susține din plin turismul tranzitiv. Cu toate că Otopeni înflorește pe nenumărate planuri, are nevoie de turism tranzitiv, așa că profitând de funcționarea pe teritoriul său a Aeroportului Internațional Henri Coandă, a adoptat măsuri fantastice pentru amplificarea procesului de dezvoltare economică. Poate că ar trebui să menționăm că foarte aproape de Otopeni se află al doilea mare aeroport, și anume Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu-Băneasa.

Otopeni, o oportunitate excelentă pentru domeniul afacerilor

Chiar dacă acum Otopeni se bucură de mai multă recunoaștere și prestigiu, nici în trecut nu era pierdut în anonimat, tocmai pentru că aici se află Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan”. Fondat încă din anul 1952, Institutul Ana Aslan continuă să depună o muncă asiduuă în domeniul patologiei de vârstă și nu numai.

Orașul Otopeni este ofertant pentru domeniul afacerilor, așa că va continua să se bucure de o dezvoltare economico-socială. Pe de o parte, economia orașului cuprinde o varietate de sectoare de activitate, de la industrie, comerț, servicii și până la agricultură și transport. Își desfășoară aici activitatea o serie de mari companii, precum și întreprinderi mici și mijlocii. Se produc materiale de construcții, instalații, precum și mobilier, confecții și produse alimentare. Toate aceste sectoare de activitate, inclusiv comerțul, beneficiază de pe urma apropierii față de capitală și de prezența Aeroportului Henri Coandă.

Tot în Otopeni și-au pus bazele afacerilor mai multe companii românești și străine, care consolidează dezvoltarea economică. Funcționează aici Peugeot, BMW, Ferrari, Lukoil, Rompetrol, Banca Comerciala Romana, Alpha Bank, Ion Tiriac Air, Banca Romana de Dezvoltare, Andres Stihl Motounelte, Romstal, Karl Heintz Dietrich, NHR Agropartners, Garden Plaza.

Facilități pentru dezvoltarea afacerilor

Pe teritoriul Otopeniului funcționează deja numeroase hoteluri, apreciate pentru profesionalism, pentru varietatea serviciilor oferite și pentru facilitățile care susțin organizarea evenimentelor. Cele mai multe hoteluri din Otopeni beneficiază de o amplasare excelentă fie în apropiere de București, de Gara de Nord, fie în apropiere de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Dispun de diferite locuri de cazare, grupate în camere duble, single și apartamente, dotate cu aer condiționat, internet wireless, telefon, minibar, televizor și seif în cameră. Cele mai multe hoteluri din Otopeni dispun de restaurant propriu unde se servesc preparate din bucătăria internațională. Parcarea gratuită, serviciile impecabile de room-service, asigurarea transportului de la și către aeroport, precum și posibilitatea de a plăti cu cardul sunt alte facilități puse la dispoziție de hotelurile din Otopeni.

Pentru că hotelurile și-au propus să contribuie la dezvoltarea afacerilor și la susținerea turismului tranzitiv, multe dintre ele sunt prevăzute cu săli de conferință cu o capacitate impresionantă de locuri, complet utilate cu internet wireless, fax/copiator și multe altele.

Practic, vorbim despre un sprijin reciproc. Prin poziția sa privilegiată și prin funcționarea pe teritoriul său a Aeroportului Henri Coandă, precum și prin varietatea unităților de cazare, Otopeni întâmpină investitorii, iar aceștia, la rândul lor, susțin o continuă dezvoltare socio-economică a Otopeniului.

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*