Trucuri vestimentare pentru minione

Articolele vestimentare, încălțămintea și accesoriile au darul de a ne complimenta silueta. Totuși, atunci când alegem obiectele vestimentare care ne plac, trebuie să ținem cont de proporții. O rochie lungă sau mini nu va arăta la fel pe două femei cu înălțimi diferite.

Trucuri vestimentare pentru minione

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/V0hohwot0oM

Dacă ești minionă, poți profita de câteva trucuri vestimentare care te ajută să câștigi câțiva centimetri în plus. Mai mult, este util să știi că hainele nu trebuie să-ți fure din înălțime, ci să te pună în evidență, pe cât de mult posibil. Descoperă trucurile de care poți ține cont pentru o siluetă minionă, din rândurile de mai jos!

Poartă încălțări care te fac mai înaltă

Primul truc de care poți profita dacă ești mică de înălțime? Poartă încălțările potrivite, care îți oferă câțiva centimetri în plus. Evident, poți opta pentru pantofi cu toc înalt, aliați de nădejde ai femeilor minione.

Alte opțiuni sunt botinele care se termină la nivelul gleznei, pantofii cu toc înalt și vârf ascuțit, care alungesc silueta sau unii adidași cu platformă. Evită, în schimb, cizmele lungi, până la genunchi, care scurtează și mai mult piciorul.

Alege piese în nuanțe asemănătoare

Outfiturile compuse dintr-o singură nuanță sau în culori asemănătoare sunt ideale pentru femeile minione. Un astfel de ansamblu creează impresia de continuitate și alungire a siluetei, un factor care te ajută atunci când vrei să pari mai înaltă. În acest caz, cei care te văd nu se vor fixa pe o singură piesă vestimentară, ci vor observa un ansamblu, creat din aceleași nuanțe. Poți apela și la trenciuri lungi, care oferă impresia unei siluete mai lungi și mai zvelte.

Optează pentru haine care ți se potrivesc

În funcție de înălțimea ta și de proporțiile corpului, este esențial să porți hainele care îți vin impecabil. Cunoaște-ți dimensiunile! Îmbrăcămintea cu două numere mai mari sau modelele oversized nu arată bine pe o persoană minionă, așa că renunță la cămășile, bluzele sau paltoanele care nu ți se potrivesc.

Încearcă decolteurile în V

Un alt prieten al siluetei minione este decolteul adânc, în V, potrivit, în special, pentru ținutele de seară. Fie că alegi bluze sau rochii, optează pentru decolteul care îți alungește silueta și îți evidențiază zona gâtului.

Nu evita hainele mulate

Hainele pe care le poartă o femeie mică de înălțime trebuie să i se potrivească, însă, nu evita nici piesele mulate, dacă vrei să pari mai înaltă. Jeanșii, maletele sau rochiile care îți îmbrățișează silueta îți pun corpul în valoare, având și rolul de a distrage atenția de la înălțime.

Poartă fuste cu talie înaltă

Ești o fană a fustelor dar nu știi ce modele să alegi? Îndreaptă-ți atenția către modelele cu talie înaltă, truc sigur prin care îți alungești picioarele. Dacă adaugi pantofi cu toc sau cu platformă, îți vei transforma instant lookul și vei câștiga centimetri în plus. Poți proba și pantaloni cu talie înaltă, pe care să-i asortezi cu un top dintr-un material fluid. Asigură-te, însă, că îți marchezi talia cu o curea!

Probează jeanșii evazați sau drepți

În afară de fustele și pantalonii cu talie înaltă, nu ocoli jeanșii evazați, mai lungi decât piciorul. Pentru a crea același efect de alungire a siluetei, este recomandat să îi porți cu pantofi cu toc.

Alege cu grijă accesoriile

Și accesoriile au rolul de a evidenția silueta, așa că trebuie să le alegi cu grijă. Dacă ești minionă, evită gențile de dimensiuni mari, și optează pentru un rucsac mic sau o poșetă tip plic. Oricare ar fi modelul preferat, poartă geanta în funcție de dimensiunile corpului tău.

În ceea ce privește curelele, renunță la modelele late. Acestea nu vor face altceva decât să-ți reducă din înălțime, de aceea, alege-le pe cele înguste, fără catarame prea mari.

Simte-te bine în hainele pe care le porți și ține cont de trucurile de mai sus, ideale pentru o siluetă minionă.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*