Cheile Grădiștei din comuna Fundata, județul Brașov

Cheile Gradistei se afla situate destul de aproape de vestita localitate Bran, in apropierea localitatii Moeciu de Sus.

Cheile Gradistei din comuna Fundata judetul Brasov - flickr

Cheile Gradistei impresioneaza prin privelistile pe care le ofera turistilor, dezvaluind un cadru natural total aparte si o salbaticie fermecatoare.

Cei care isi aleg sa isi petreaca sfarsitul saptamanii in regiunea Bran-Moieciu isi pot organiza traseul turistic in asa fel incat sa treaca cateva clipe pe la Cheile Gradistei pentru a le remarca frumusetea.

Cheile Gradistei sunt destul de inalte, formandu-se in stanca. Datorita formatiunilor sale calcaroase acestea dezvaluie un peisaj uluitor. Pentru ca regiunea sa fie mai bine exploatata autoritatile au decis sa organizeze in aceste locuri un adevarat resort turistic care sa ii poarte numele.

Cheile Gradistei se afla la mijlocul distantei dintre localitatile Moieciu de Jos si Moieciu de Sus, intr-o zona turistica in ascensiune datorita numarului mare de pensiuni ce se regasesc in aceste locuri.

Pentru a le mari frumusetea, Cheile Gradistei sunt completate de o cascada frumoasa, numita “La Chisatoare”. Aceasta a fost declarata de catre autoritatile zonei rezervatie naturala intrucat este format ape travertin. Cu alte cuvinte, spectacolul oferit de Cascada “La Chisatoare” este atat de frumos incat turistilor parca nu le mai vine sa paraseasca zona, revenind an de an la Cheile Gradistei.

Bine de stiut:

Cheile Gradistei se afla situate in apropierea Cheilor Moieciului, alte atractii turistice impresionante ale regiunii Bran-Moeciu.

EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*