Cazare în Otopeni – ce să alegi pentru un sejur scurt şi relaxant

Ai decis să mergi într-o scurtă vacanţă, dar te-ai gândit să îţi rezervi o zi, două, pentru a explora, totuşi, şi oraşul Otopeni? Nimic mai simplu!

Foarte multe persoane asociază oraşul Otopeni doar cu aeroportul Henri Coandă. Deşi nu se află pe lista multora ca destinaţie de vacanţă, trebuie să ştim că se găsesc foarte multe lucruri de văzut şi dacă ai decis să îi dai o şansă, cu siguranţă nu te va dezamăgi! Ne-am gândit să trecem în revistă cele mai bune opţiuni – atracţii turistice şi cazare, ce vor transforma sejurul într-o experienţă plăcută si relaxantă.

De ce Otopeni?

Să zicem că ai decis să vizitezi, timp de o săptămână, Roma. Ai găsit cazare, biletele nu par scumpe, aşa că poţi închiria şi o firmă specializată de transfer către aeroport. Trebuie să ştii că sunt astfel de firme care oferă transferul chiar din oraşul tău, de exemplu, transportul din Focsani in Otopeni va fi extrem de avantajos pentru tine şi în doar câteva ore vei ajunge la destinaţie. Îţi sugerăm să păstrezi măcar două zile, la alegere, pentru a vizita şi oraşul Otopeni.

Aflat în imediata apropiere a capitalei, acesta are numeroase opţiuni pentru tine. Fie că vrei să te distrezi alături de cei dragi sau doar să profiţi de plimbări plăcute, departe de agitaţia din Bucureşti, alegerea Otopeniului este una ideală. Un alt motiv pentru care ai putea să îi dai o şansă ar fi şi apropierea de aeroport. Astfel, nu va trebui să îţi faci griji că nu vei ajunge la timp pentru zborul pe care îl ai programat.

Ce e de văzut?

Dacă eşti însoţit de copii şi vremea de afară îţi permite, poţi merge către parcurile acvatice din oraş. Există numeroase variante care de care mai ofertante, astfel încât distracţia să fie una pe cinste. Poţi alege să mergi la Water Park Otopeni sau Acvamania, cele mai cunoscute în materie de piscine şi locuri de joacă pentru copii. Dacă aceste opţiuni nu sunt pentru tine şi preferi să te relaxezi în natură, îţi sugerăm Pădurea Băneasa şi Parcul Mogoşoaia, ideale pentru cei care vor să se plimbe cu bicicleta, să citească sau să facă sport. 

Opţiunile pe care le ai pentru relaxare şi distracţie nu se opresc aici. Dacă ai în plan şi relaxarea, după toate aceste activităţi, poţi găsi şi Therme, unde poţi beneficia de şedinţe de masaj, saună sau jacuzzi. 

Tot pe lista de vizitat se poate regăsi şi Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie “ Ana Aslan”, extrem de popular în întreaga lume. 

Unde te cazezi?

În ceea ce priveşte cazarea, şi aici ai o mulţime de opţiuni. Fie că alegi pensiuni la preţuri mai avantajoase sau hoteluri de top, cu siguranţă vei găsi ceva pe gustul tău. Pensiunea Otopeni, Hotelul Otopeni şi Rin Airport Hotel sunt unele dintre cele mai căutate, însă, în funcţie de buget, poţi alege şi soluţii mai avantajoase. Cu o simplă căutare pe internet, în funcţie de numărul de zile pe care o să îl alegi şi de banii pe care îi ai la dispoziţie, o să ai cazare simplu şi rapid.

Dacă ai în vedere exemplul de mai sus şi după această şedere în Otopeni pleci direct la aeroport, spre o altă destinaţie, recomandăm să îţi alegi o cazare cât mai convenabilă în Otopeni, astfel încât să ai mai mulţi bani la dispoziţie pentru vacanţa ce urmează.

Chiar dacă te afli în trecere o zi sau două sau alegi să ai un sejur mai îndelungat în Otopeni, nu vei avea timp să te plictiseşti. Opţiunile sunt pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, astfel încât nu vei pleca dezamăgit. Atât pentru împătimiţii sporturilor cât şi pentru cei care adoră parcurile acvatice, oraşul este de neratat. 

 

Acum - Ofertă la sute de produse pe eMag.ro


EU IUBESC ROMÂNIA PE FACEBOOK

Lasă un comentariu...

*